Söndag

Igår var vi och handlade hela dagen. Badrumsgrejer, vad annars. Vi köpte massa material typ fog och annat; svindyrt. Och en tvättmaskin som ska installeras imorgon. Aldrig har jag längtat så mycket efter att tvätta kläder, haha! Nu kan vi duscha hemma också så det känns jätteskönt. Och det är så fint vårt badrum. :) Bastun ska bli klar de närmsta dagarna. Skönt! Efter vi hade handlat åkte jag till stallet och red ut en lugn tur med Paddel. Senare blev det fest hos Eva. Det var riktigt kul trots att jag inte kände nån förutom Eva. Alla var väldigt snälla så det var riktigt trevligt! :)

Idag, morsdag, har jag solat med mamma, Jess, Sofie och Marie. Det var jättevarmt och skönt och vi hade jättetrevligt. Efter det åkte jag och Lambi hem till hans mamma och åt. Jättegott som alltid! :) Nu är jag jättemätt!..

På onsdag ska jag, Lambi och Cindy åka båt och vara borta i två dagar. Ska bli så himla mysigt! Jag har längtat efter det i flera månader. Inga datorer, ingen tv, ingen stress. Såååå skönt ska det bli! :) Längtar älskling! <3

Ibland måste man göra nåt fast man inte vill

Men inte idag. Idag ska jag vara med min bästa kompis Gamze och vi ska först åka till en strand med Cindy och sola. Sen ska vi till Nacka Forum och kolla runt lite där. Har aldrig varit där förut.

Ha en bra dag!

Miss Lonely...

... känner jag mig som... Gamze har gått hem och Lambi har gått på studentskiva. Jag är ensam hemma med Cindy. Tänkte att det skulle bli mysigt för jag hade köpt chips och choklad och ska kolla på film, men det är inte roligt att mysa ensam ska jag säga!!!!!!

Det har regnat hela dagen och det har varit en relativt dålig start på semestern förutom att jag och Gamze skrattade tills vi nästan kissade på oss idag. Annars har det varit en dålig dag! Blä! Just det, och jag är lite sjuk! Synd om mig!!!!!! Hoppas morgondagen bjuder på något bättre.

Nu ska jag ut med Cindy..

Städat

Nu har jag städat som en galning. Ändå ser det hemskt ut. Vi hade ju klädkammare förut men nu blir det en bastu så allt som var därinne, har åkt ut i vardagsrummet. Där har jag nu plockat och städat. Kastat en miljon grejjer. Nu är det bara en miljon grejjer till som inte har nån plats. Snaaaark...

Nu ska jag i alla fall gå och träffa Gamze! :)

PUSS

Mallorca

Förresten så försöker jag övertala min älskling att vi ska åka till Mallorca på lördag. Titta så fint älskling!!! :)



Och eftersom jag är världens bästa flickvän så är det klart han går med på det! :)

Tattoo

Läste nyss Bingo Rimérs blogg. Ser där att han tatuerat in Katrins namn på armen. De har bara varit ihop några månader. Jag och Lambi har snart varit ihop 1 år (12 juni :) )! Vart är min tatuering älskling!?


Första dagen :D

Idag är första dagen på min semester. Känns helt ok. Jag sitter dock i sängen och äter frukost eftersom vår byggare är här och håller på med badrummet. Han har sagt att badrummet ska bli klart idag . Fan vad underbart att kunna gå på toaletten och duscha! Åååååh som jag har längtat. Man inser inte hur beroende man är av nåt innan man är utan det. Vilken klyscha, men det är ju sant. Man vet inte vad man har förrän man har förlorat det.

Lambis semester börjar på måndag. Därför känner jag mig lite som en hemmafru idag. Jag gjorde frukost åt honom innan han gick till jobbet och sen ska jag laga mat tills han kommer hem, och under dagen ska jag städa. Känns skönt. Längtar tills jag blir det på riktigt. Vilket skönt liv. Fast då ska jag ha en häst också att ta hand om, annars går nog dagarna riktigt långsamt. Och helst ska man ju ha det som på Wisteria lane, flera hemmafruar att umgås med på dagarna. :O)

Senare idag ska jag följa med Gamze som ska handla en cykel. Det var min idé att hon skulle göra det. Då kan hon cykla till mig och vi kan äta frukost eller whatever tillsammans. MYS! :) Nu ska jag dock betala räkningar och sen gå ut med Cindy.

Hörs sen!

Onsdag

Idag var alltså sista arbetsdagen. Känns inte riktigt så greeeeaaaaaaat som jag hade tänkt mig. Men vi får väl se. Det kanske artar sig. Det blir vad man gör det till. Ska försöka att verkligen njuta och vila upp mig. 

Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Har kollat lite på matchen Barcelona - Manchester United men nu var det halvlek. Jag ska snart gå duscha. Gud vad jag längtar tills badrummet är klart hemma. Hatar att inte kunna duscha på morgonen!

Ha en bra kväll. PUSS

Tisdag

En enda arbetsdag kvar. Sen har jag SEMESTER!!! Ååååhh vad jag ska sova! :) Ska bli sååå himla skönt! Har aldrig nånsin längtat så mycket!! :D:D:D

Kom hem från jobbet för en stund sen. Ska ut med Cindy och åka och handla. Ska köpa lite mat och nånting gott för att fira semestern imorgon! :)

Nu längtar jag tills min älskling kommer hem. <3

Måndag

Idag var det ganska roligt på jobbet. Det var jättemycket att göra, men det var mest roligt. Lite jobbigt blir det dock när man stressar hela hela tiden. Speciellt eftersom det gäller pengar så måste man vara nogrann. Man får panik när man tror att man gjort nåt fel. Eller HAR gjort nåt fel.Blä. Då har man hjärtat hoppat upp i halsgropen och magen är nån annanstans. Hemskt..

Efter jobbet träffade jag Gamze och vi hade massor att prata om. Ännu en gång, tack för att du finns! <3


Känslomässigt kaos

Jag har inte mått så bra den senaste tiden. Har känt mig ledsen och deppig. Och sur och arg. Allt på en gång. Men också glad emellanåt. Men mest piss. I alla fall, jag har känt mig lite vilsen och inte vetat riktigt vad jag vill, hur jag ska bete mig m.m. Både på jobbet och hemma. Jag har alltid känt mig så säker på mig själv förut. Vetat vad jag vill osv, men så kommer en punkt när man inte känner igen sig själv. Jag trivs jättebra på mitt jobb, men är väldigt trött på arbetstiderna och även på min chefs sura attityd. Hemma har det också varit lite jobbigt. Jag har mest varit sur och min älskling ganska upptagen med sin bil osv. Dock har jag insett att felet kanske inte ligger hos alla andra utan hos mig. Om jag ändrar inställning kanske min omgivning också gör det. :) Det är värt ett försök!

Dont worry, be happy!


Helgen

Denna helg har varit helt ok. Jag har inte haft nån lust att skriva, varav uppehållet på några dagar. I fredags var jag med Gamze och Nati hemma hos mig. Vi satt och pratade och käkade godis. Igår, lördag, jobbade jag och efter det åkte jag hem till Jess. Vi satt och pratade och skrattade i flera timmar, sen fick jag ta en dusch där (så skönt!). Efter det åkte vi till Jimmys steakhouse på Söder och åt. Det var jättemysigt och maten supergod! Vi hade inte tänkt att gå ut, men sen bestämde vi oss för att göra det i alla fall. Vi gick till Olearys i Haninge. Jag har alltid haft lite fördomar mot det stället, men vi hade riktigt roligt där! :) Lambi med vänner hämtade oss när det stängde, skjutsade hem Jess och sen fick jag skjuts till stan där jag mötte Nati på Berns. Vi dansade tills de stängde kl 4 och då skulle Lambi och Niklas hämta mig, men dom kom aldrig. Jag fick panik och började gråta. Kände mig så ensam och övergiven 4 på morgonen i kortklänning och högklackat mitt i stan. När jag insåg att de aldrig skulle komma gick jag till Donken vid Norrmalmstorg. Direkt såg jag en stammis som brukar komma till Statoil som kör taxi och jag blev så lycklig. Han körde hem mig och när jag kom hem fick jag DAMP (för att uttrycka det milt) på min kära pojkvän som låg och sov. Dagen efter förklarade han dock att han inte alls kommer ihåg att han sagt att han skulle hämta mig. Han kommer inte ens ihåg att vi pratade. Han låg nämligen och sov. Nu är vi i alla fall vänner igen och det känns skönt. :)

Vi åkte till Vegabaren och satt ute i solen och käkade. Det var jättemysigt. <3 Sen åkte vi till Bauhaus och köpte lite grejer till badrummet (som vanligt) och nu är vi hos mamma och pappa pch hälsar på.

Ska bli skönt att komma hem sen och lägga sig i sängen och titta på tv. Det har varit en händelserik natt/morgon. Nu är jag trött!

Ha en bra kväll!

Det är inte lätt när det är svårt

Ibland när det känns tungt, då är man riktigt glad att man har sina vänner. Tack gode Gud för det. När det känns som jobbigast kan det kännas bra att tänka en sak; det kan bara bli bättre.


Torsdag

Idag är jag ledig. Det är röd dag och jobbet har stängt. Jag vaknade klockan ett idag och nu håller jag på att steka pannkakor. Senare ska jag träffa Gamze och vi ska gå på museum! Ska bli roligt! Var riktigt längesen jag gjorde nåt sånt. Tack min älskade Gamze som finns där i vått och torrt. Älskar dig! <3

Onsdag

Jag missade halva DHW igår. Typiskt. Men det var för att vi var hos mamma eftersom hon fyllde år. Kom dit ganska sent eftersom jag jobbade i täby idag och igår.

Nu är jag hemma och ska träffa Gamze snart. Var längesen! Har saknat henne! :) Hihi!

KRAM

Världens sötaste lilla kusin

har jag <3 Förutom lilla Jess har jag också hennes lilla syster Sofie. Hon sa precis att hon saknar mig och vill ha vi ska träffas mer. Hur gullig är inte hon lilla tjejen. :) Vad glad jag blev i detta dystra mörker!! :) Att så lite kan göra så mycket! Tack lilla Sofiesen som gjorde min kväll! <3

Måndag

Började 11 idag. Vaknade dock av att det bankade i badrummet. :) Har haft en riktigt bra dag på jobbet. Tiden flög förbi och vips så var klockan 19 och det var stängningsdags. Tyvärr så är det regnigt ute, så jag har egentligen ingen lust att gå ut med Cindy, men kan inte hjälpas! Lillan måste ju få kissa. :) Sen ska jag göra nåt att äta och kl 21 börjar Cityakuten. :) Funderar på att åka och handla godis för jag har varit så godissugen hela helgen, men man orkar ju knappt gå utanför dörren när det är så dåligt väder. Vi får se hur jag gör....

Hörs...

Söndag

Igår handlade vi till badrummet hela dagen. Det var jobbigt, men skönt att det är gjort. Sen åkte vi hem till Lambis mamma och duschade. Och efter det hem till mina föräldrar som hade grillat och så åt vi där. Vi begravde min lilla kanin Mimmi också. Sorgligt men sant..

Idag ska jag på bio med Gamze och Fredrik. Vi ska se Änglar och demoner. Den är nog bra.

Höres

Nutidens Skalman heter

Lambi


Hot?

... or not?


Inte så underbar trots allt

Bestämde mig för att avliva min kanin Mimmi idag. Det var så synd om henne för hon satt bara i sin bur jämt. Ingen som klappade och gosade eller så. Dessutom var hon gammal. Men det var jobbigt när man väl kom dit. Att se henne somna in.. :( Världens bästa mamma följde med mig. Det var snällt. Hon tog till och med ledigt från jobbet. Som sagt världens bästa mamma!<3

Efter det så var jag i stallet och red ut med Sabina. Nu är jag hemma. Har huvudvärk och är hungrig.

Hoppas ni har det bättre än jag<3

Underbara fredag

En lång sovmorgon med min älskling och sen åt vi frukost tillsammans. Det gör vi aldrig så sånt uppskattas. :) Vår "byggare" åt också med oss. Han är duktig. Han gör ett bra jobb hos oss.

Idag är jag ledig. Snart ska jag gå ut med Cindy och senare ska jag rida med Sabina. :) Det är jättefint väder ute och det verkar bli en bra dag.

Ha det!

Ska det vara så svårt?

Att hålla något man lovar?.. Hmm.. Jag tycker inte att man ska lova saker man inte kan hålla!

Idag har det varit full rulle på jobbet men vi har skrattat hela dagen. :) När katten (chefen) är borta dansar råttorna (vi andra) på bordet! :) Hihi! Vi har haft massor att göra, och stackars Åsa har sprungit runt och oroat sig för sin son som är på sjukhus. Hur som helst har det varit en bra dag. När jag kom hem blev jag på ännu bättre humör för byggaren (kallas det så?) har kommit långt med badrummet och bastun! Igår rensade vi ur klädkammaren så att han skulle kunna slå ut väggen mellan badrummet och klädkammaren, och det har han gjort idag. Det här kommer bli hur bra som helst! :)


Lång dag

Kort inlägg.

Är trött. Gick upp runt halv 8 imorse och 8 åkte vi mot K-auta i Arninge för att köpa material till badrummet. Kom en halvtimme försent till jobbet och stressade som en galning hela dagen där. Efter jobbet mötte jag upp Gamze och vi åkte hem till mig, tog en promenad med Cindy och fikade. När Lambi kom hem skjutsade vi hem Gamze och vi åkte och handlade. Nu har jag gjort bakpotatis med skagen till mig själv och ätit upp. LÄGGDAGS!

Renovering

ÄNTLIGEN börjar det hända grejer! Nu när jag kom hem från jobbet så är hela hallen täckt med papper och skyddsplast. Och badkaret står på balkongen. Det är ett hål i golvet och ena väggen är öppen. Det tråkiga är bara att man inte kan duscha, och snart inte gå på toa. Men det är ok. Det är beräknat att bli klart innan semestern och det känns toppen! :)

Idag har jag jobbat och varit ute med Cindy. Det var en händelserik arbetsdag. Jag hade värsta diskussionen med min chef som påpekade att min attityd "sucks". DIN OCKSÅ tänkte jag. Det handlade om att jag och Mbissin ville byta semesterveckor. Jag ville ha lite tidigare och Mbissin senare och det var liksom inga problem. Men men, nu verkar vi få som vi vill. Hoppas hon inte ändrar sig igen..

Nu ska jag laga mat och snart kommer min älskling hem. Om 20 min börjar DHW! :D

Ha det!

Förbannad

Ibland vill jag döda min pojkvän. Är det normalt? Jag har i alla fall ett motiv :P Nej då.. Men ibland blir jag så arg på honom. Han är så lat! Idag kommer en kille som ska renovera vårt badrum, så vi skulle ta ut alla grejer därifrån nu på morgonen. Då får jag göra det själv för han är "så trött". JAG ÄR OCKSÅ TRÖTT!?

Nu äter jag frukost och ska snart till jobbet. Ha en bra dag!

Barn

En vän till oss är gravid. Då börjar jag tänka på att ha barn. Ibland längtar jag såå mycket efter barn. Men ibland känner jag att jag aldrig vill ha barn. Det är mest när man ser andras skrikiga och griniga ungar, som man inte vill ha barn. När jag får barn ska Gamze ha barn samtidigt har vi bestämt. Vi ska vara mammalediga tillsammans och gå och fika och bada osv. Hihi! :) Drömmar ska man ha..


Måndag

Har haft en bra dag på jobbet. Sista timmen gick dock skitsakta. Nu är jag i alla fall hemma och kom plötsligt på att det ska komma person hit som ska göra om vårt badrum. Och det var stökigt. Som in i helvete. Så under en halvtimme har jag sprungit runt som en galning och plockat, diskat och dammsugit. Annars hade typ tagit 2 timmar eller nåt. Men när man har bråttom så har man. :D
Nu börjar jag bli hungrig och snart kommer min älskling hem, så jag ska börja laga mat strax.

Ha en trevlig kväll!

Seg söndag

Idag har jag känt mig så trött hela dagen. Vi hade en trevlig kväll hos Jess igår med singstar och massa dricka. Sen drog vi till stan, och det var väl inte lika kul. Det blev kul först runt 2 halv 3 och då var man ju redan trött. Snälla Lambi hämtade oss vid halv  4 efter ett besök på Donken. Såååååå gott var det :)

Vaknade runt halv ett idag. Tog en dusch och käkade frulle. Sen åkte vi till Christian och Ida eftersom Ida fyller år. Det var mysigt, med massa kakor och bakverk. Nu ligger jag i sängen och är så himla trött. Känner mig helt off. Fick så ont i fötterna igår av klackarna så att det fortfarande värker.

Imorgon är det jobb igen. Bläääääää. Det är jobbigt att börja jobba igen efter att ha varit ledig i flera dagar. Men men, snart är det semester. Ska bli såååå underbart!!!! :)


Sugen

Jag är så himla sugen på nåt sött och gott. Choklad skulle sitta fint nu. Det är ju trots allt lördag. Får nog ta och köpa lite idag. Hihi! :) Nä, nu ska jag släpa mig ut soffan och make some coffee. :)

Lördag

Det är ganska molnigt ute men solen tittar fram ibland. Jag ska snart äta frukost och sedan ska jag åka till systemet. Hoppas vi får kul ikväll för fan! :) Var ett tag sen jag var ute..

Jag ska rida innan. Det blir på Arne idag. Jag ramlade förrestegn av på Billie igår. Det gick bra och jag gjorde inte illa mig som tur var. Fan vad jag ramlar av hela tiden... Har jag tappat balansen? Lambi säger att jag inte ska rida hästar jag inte klarar av, men det är inte det som det handlar om med hästar som är under inridning. Men han förstår sig bara på bilar, så jag skiter i vad han säger. :)

Nu kom jag på att vi ska till Ida, Christians flickvän, som fyller år imorgon. Måste köpa nån present, men har ingen aning om vad! :S Känner inte henne så bra..

Ha en bra dag


You cant play on broken strings

You cant feel anything
That your heart dont want to feel
I cant tell you something that aint real



Nya favvolåten :)

Underbara fredag

Idag är det fredag! Hade en skön sovmorgon. När jag vaknade skjutsade jag Lambi till jobbet och sedan hämtade jag Gamze och vi satt i solen på balkongen och åt frukost. MYS! :) Nu ska jag åka iväg till stallet och ikväll blir det bowling. Roligt! :)

Ha en bra fredag!

Wish you never looked at me that way

En liten dikt :)


Sluta aldrig hoppas

Sluta aldrig be

Sluta aldrig drömma

Under kan ju ske


Leeeedig :D

Hej alla glada!
Nu är jag ledig resten av veckan! Känns uuuunderbart! :D

Idag skulle jag egentligen träffa Jess men hon var så trött och orkade inte, så jag blir hemma istället. Känns ändå skönt. :) Ska snart gå en promenad med Cindy till Statoil för att hämta bilen, och handla nåt gott, och sedan åka hem och titta på tv eller film. :) Imorgon blir det ridning och på kvällen bowling med min älskling! :) Ska bli roligt, det var längesen vi gjorde nåt kul tillsammans.

Hörs sen!

Torsdag

Idag är min sista arbetsdag denna vecka. Känns så himla skönt! Så imorgon är det soooooovmorgon som gäller! :)

Ikväll ska Jess komma över och vi ska snacka lite skit. :) Det är fint väder ute igen. Kanske för att jag är på bra humör? Eller är jag på bra humör för att det är bra väder? Eller nej, jag vet varför jag är på bra humör.. :) Hihi!

Hörs sen!

Panik

Blev lite smått panikslagen idag när jag kom hem från jobbet och insåg att varken internet eller tvn funkar. DHW skulle ju börja snart. Men just när klockan blev nio började allt fungera. SWEEEEEET! :)

Idag har jag haft en underlig dag. Har känt mig ganska nere. Kanske det tråkiga vädret som gör en helt deppad. I alla fall, när jag åkte till jobbet imorse såg jag först en gubbe klädd i kvinnokläder och peruk. Alla glodde på honom. Tyckte synd om honom. Sen såg jag en kille som gick runt barfota. Han kanske protesterade mot nåt. Men mot vad? Skor? :S Dont get it..

Nu kollar jag på DHW och har ätit korv med bröd och potatissallad. Så fort programmet är slut så ska jag ut med Cindy.

God natt!

Tisdag

Ikväll är det DHW! :) Hihi! Därför känns tisdagar alltid bra!

Nu sitter jag och äter en dålig frukost. Yoghurt och kaffe. Brödet är typ gammalt. Har inte kunnat åka och handla för nu har jag ingen bil. Den har Lambi snott, för hans bil är kvar i garaget. Och han har ju inte tid att handla.. Så det får bli yoghurt!

På lördag blir det utgång! Med massa tjejer.. Vi börjar med lite förfest hos Jess med singstar och sen ska vi ut. Vet dock inte vart än. Vårt gamla favvoställe har blivit ett fjortisställe, så det är dags att söka sig vidare. Vi hittar nog nåt! :)

Nu ska jag till jobbet!

Jobbigt!

Det som såg ut att bli en bra arbetsdag slutade i kaos. Jag var jättesnabb på morgonen och gjorde klart allt på en timme, som i vanliga fall tar minst tre timmar för mig. Allt för att jag skulle kunna felsöka flera fel som hände förra veckan som ingen lyckats lista ut. På det första stället jag tittade hittade jag felet. Åhhhhh jag stressade i önödan tänkte jag. Sen ringde Fore i gamla stan och behövde hjälp, för de var kort på folk. Så jag åkte dit och jobbade. Det gör jag inte om kan jag säga. För det första så fick jag sluta en timme senare än jag skulle. För det andra så diffar jag alltid i den butiken. Och för det tredje var det superstressigt. Inte en enda sekund kunde man sitta ner och andas. Blääää! Känns så himla skönt att vara hemma nu. Bara det att jag glömde att jag tog bilen till Statoil imorse så nu är bilen där, och jag kan inte åka och handla. Då måste jag gå eller ta bussen till Statoil först. Palla! Jag väntar tills Lambi kommer hem, så får han skjutsa dit mig. Bara det att han kanske kommer hem sent idag.. Han ska laga sin bil.

Jag är hungrig. Men känner inte direkt för att laga mat. Men jag ska nog göra det i alla fall. Ååååh.. Men ska försöka hitta på nåt som inte är jobbigt att laga.

Hörs

Måndag - I dont love mondays

Måndagar är typ den jobbigaste dagen på veckan. Bara för att man ska gå till jobbet efter att ha varit ledig. Just idag är det en extra jobbig måndag, för det har varit jättefint väder i helgen och nu regnar det ute. Jag ska snart gå till jobbet. Jag ska dock ta bilen till Statoil och ta bussen därifrån, så jag slipper gå till bussen i regnet. Det känns ganska skönt faktiskt.
Idag mår jag bra. Ska gå ut med Cindy nu och sen dra till jobbet.

Hörs!

Skön dag

Idag har jag varit med Gamze i Farsta. Vi hade det jättemysigt! Kollade runt i några affärer, sen satte vi oss ute och drack kaffe och åt våfflor. Riktigt gott var det! Sen åkte jag till stallet och red på Billie. Idag skulle bli första dagen jag skulle rida henne utan att nån ledde, (hon är under inridning) men hon var lite busig så det gick inte. Här är en liten bild på oss.:D


Sunday

Vaknade just. Sov ganska bra trots att jag väcktes klockan 4 när Lambi kom hem och kunde inte somna om på nån timme. Ska snart iväg och träffa Gamze och senare ska jag till stallet. Ska bli myspys! Synd att vädret inte är lika fint idag men det är i alla fall ganska varmt.

Hörs sen!

Think twice?

Jag har alltid tyckt att Linda Rosing är den mest patetiska av alla b-kändisar. Speciellt efter hennes program "Den rätte för Rosing". Tyckte hon var helt jävla störd som trodde hon skulle bli lycklig med en 19-årig kille. Det visade sig dock att de aldrig blev ett par. När jag läste Lindas blogg idag för första gången på länge så blev jag faktiskt glad. Hon har blivit ihop med nån kille och dom är galet kära. Hennes nykära sätt gör så att man blir helt lyrisk!!! :) Kul för henne..

God natt igen!

Hemma

Nu är jag hemma. Jag, Lambi och Gamze grillade. Det var inte kul alls pga olika anledningar.

Nu ska jag sätta på en film som jag velat se länge. Nämligen Twilight! Eller först gå ut med Cindy. Hon kommer nämligen gående här och ser så moloken ut. Hon blir lite nedstämd när det är dålig stämning. Så nu blir det promenix för att pigga upp henne! :)

God natt!

Lördag

Igår efter jag och Jess solat gick vi på bio med Sofie. Såg Hannah Montana. Barnfilm, men den var faktiskt riktigt bra! :) Efter det åkte jag och Lambi till stan och käkade och sen var det meningen att vi skulle kolla på film, men tröttisen somnade.

Idag har jag jobbat och sen varit en stund med Gamze. Snart ska jag, Lambi och Gamze åka och grilla. Mys! :)

Hörs

Fan

Jag glömde skriva bra saker om mig själv igår. Så jag gör det idag istället.

Bra:ings

- Jag tog mig tiden och pengarna att klippa mig och färga slingor! :)
- Jag gav Gamze en massa komplimanger (välförtjänta), och hon blev glad
- Jag lekte i skogen med Cindy


Så nu var det gjort. Ha en bra dag!


Första maj

Nu är det vår! På riktigt! Fan vad mysigt vi hade igår. Lambi följde inte med dock. Det var tråkigt. Men jag, Gamze och Fredrik hade roligt i alla fall. Jag och Gamze blev så förvånade av hur gott köttet blev. Att det överhuvudtaget blev klart. Det trodde vi inte eftersom grillen glödde så dåligt. Men det blev riktigt gott! :) Sen blev det ganska kallt så vi (Fredrik) gjorde en egen liten brasa. Då blev det varmt och skönt och hur mysigt som helst. "Shall we?" Gamze.. Hahhaaha!.. Runt 10 slocknade elden dock och ville inte låta sig tändas igen, så då drog vi oss hemåt. Tack för en trevlig kväll! :)

Jag vaknade för en stund sen. Det är så skönt att jag har börjat vakna tidigt och inte sover bort hela dagen! :) Snart ska jag och Jess åka nånstans med Cindy och ha pickpick. Det är jättesoligt ute idag också så det blir riktigt mysigt! Hiihi!

Hörs sen!

All the love that I give to you..

.. I expect just a bit in return


RSS 2.0