Hem ljuva hem

Nu har jag flyttat hem till mamma och pappa. Min dator funkar inte riktigt här så jag använder brorsan. Dont like! Måste fixa min för faaaaaaaaan.. Det får Lambi göra! :) Han är duktig på sånt..

Här hemma känns det sådär. Lite skönt är det väl, men tråkigt samtidigt. Trångt och rörigt. Kartonger och påsar överallt. Hittar ingenting. Har inte tid att ordna upp heller. Men på fredag börjar min semester så då kanske jag hinner styra upp lite. Måste skaffa garderober också! Och laga bilen.. And so on..

Sweetan är fortfarande halt. Denna vecka har jag ridit mycket på unghästarna. Har gått jättebra! Galopperat ute på Sune och travat först med Anton. So sweet! :)

Ska snart sova... Godnatt!

Flyttdag

Idag och imorgon flyttar jag.. Sorgligt men sant.. :(

Nu ska jag och Lambi åka till mamma och pappa och ge deras kattungar mjölkersättning eftersom mamman är sjuk. Sen kommer Gamze och ska hjälpa mig att packa grejer hos mig. Inatt är sista natten i min lägenhet. TRÅKIGT! :(

Hoppas ni får en underbar dag.. Solen skiner!

21 skäl till att dejta en hästtjej

1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner
2) Vi har på oss tighta byxor
3) Vi gillar att bli smutsiga
4) Vi vet hur man rider rejält
5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen
6) Vi älskar att ha kontrollen
7) Vi kan rida i timmar
8) Vi vet hur vi ska behandla stora saker
9) Vi kommer av och på lätt
10) Vi är alltid redo
11) Vi gillar det hårt
12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner
13) Vi gillar att använda piskor
14) Särade ben är våran naturliga position
15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
16) Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck
17) Vi kan rida stående eller sittande
18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass
19) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida
20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen
21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin



Lagar mat

Nu lagar jag mat och Lambi är jättehungrig. Han skriker LAGA MAT BIAAAAAAAAAAATCH...... nää skoja......... God natt

Dagen efter..

Igår var det midsommar som sagt. Var en perfekt dag! Med ett perfekt avslut! :)

På morgonen fick jag sms av Malin som sa att jag inte behöver åkt till stallet tidigt för hon hade redan släppt ut hästarna. Då kunde jag alltså sova vidare vilket jag gjorde.. Till tolv! :) Så skönt! Några timmar senare åkte jag med Lambi till stallet och tog in hästarna. Lambi började jobba sen ooch jag åkte för att träffa Gamze och Nati för vi skulle handla mat och sedan grilla. Vi hade jättemysigt och drack och åt massor! Blev sååååå mätta. Sen satt vi och snacka skit hela kvällen. PERFEKT MIDSOMMAR. Som vanligt började det regna men det höll bara i sig ca 20 min så det gjorde inte så mycket!! :)


Jag och Gamze väntar på Nati i bilen


Natalia skär upp kycklingen och köttet


Jag fixar biffen ;) (grillspetten!)


Utsökta grillspett på grillen


Mmmmmmums..!


Jag och Gamze <3

Midsommar

Idag ska man plocka 7 olika sorters blommor och lägga under huvudkudden så ska man drömma om den man ska gifta sig med!.. Inte glömma!

Idag ska jag grilla och dricka lite med min kära bästisar. :) Det ska bli sååååå mysigt! Jag är ledig hela helgen, dvs fre-lör-sön! Super! Imorgon blir det utgång! Hiihi!

TREVLIG MIDSOMMAR

Vaccination och ingen broms

Idag har jag vaccinerat mig! Det gjorde ganska ont och jag var livrädd men det gick bra. Skulle fixat min trasiga broms idag, men hann inte så får göra det nästa vecka istället.. Nästa vecka flyttar jag hem! Till mamma och pappa..
Det är med blandade känslor. Förut kändes det jättebra, men nu känns det lite tråkigt.. Men det blir nog bra! Har ju kvar lägenheten om jag ändrar mig! :)

Nu ska jag sova.. Gonattis!

Tillbaka till Sverige och jobbet

Heeeeeeeeej!!
Nu är jag tillbaka i Sverige. Åkte till Finland i fredags för att hälsa på farmor, farfar och faster. Var såååååå mysigt! Har inte sett dom på mycket länge. Det var jättekul! Vi red, käkade och snackade osv.. mysigt!

I veckan har jag varit med Lambi på stranden på Östnora. Det var molnigt och blåsigt som fan men det var kul i alla fall tyckte Cindy. Hihi! Sen åkte vi och köpte thaimat som vi tog med oss till dammen där Cindy jagade ankor. Jättekul tyckte hon! :)



I torsdags efter jobbet åkte jag till Olearys där Lambi, David och Jennyfer kollade på Polens match. Lambi var lite dp eftersom Polen förlorade. För att göra dom alla lite gladare lekte jag lite Schumacher på hemvägen. Mycket uppskattat av mina medåkare! :D

Nu ska jag sova.. Godnatt!

Perfekt avslut

Kvällen slutade perfekt med en fika med Jennyfer och Lambi på Donken. Dagen började bra med hoppning på morgonen. En meter... Gick super! :)  När jag kom hem från stallet la jag mig i sängen och tog en liten powernap. Såååå skönt... Åt frukost och drog till jobbet. En halvtimme innan vi skulle stänga började allt strula. Min kassa stämde inte, fullt med kunder och i sista sekunden, kom det som vanligt en kund med nåt jobbigt ärende. Stängde tio min senare än normalt. På hemvägen ringde jag Jennyfer som föreslog en cigg, som blev en kaffe och paj på Donken. Sen kom Lambi också dit och vi snackade lite skit.. Som vanligt.. Haha!

Nu sitter jag här och käkar choklad.. Geisha orange dream.. Mmmmmmmmmmums! :D

Sov sött

Tvättat bilen och käkat glass

Idag har jag ätit TVÅ glassar! Haha! Nu är det soooooommar!
Dagen började med att jag vaknade av Anjas sms: Vart är du? Jag hade försovit mig.. Rusade upp, hoppade i ridkläderna och körde rally till stallet. Mockade för att sen åka och titta när Anja tävlade. Gick riktigt bra, felfri och snyggt med en sjätte placering. Sen åkte jag tillbaka till stallet och red Sweetis. Hon var lite bråkig och jag var sur för att jag inte tävlade idag så det var en dålig kombination. Hon var helt dyngsur  av svett när vi var tillbaka i stallet. Imorgon blir det hoppning iaf. Då blir det nog roligare! :)

Käkade lunch hos mamma och pappa och åkte sen till jobbet. Till middag(rast på jobbet) gick jag och Collin till Juliana. Åt supergod fläskfile med pommes och bearnaise sås. Sååååååååå himla gott! Mmmmmmmmmmm!
Efter jobbet åkte jag till Statoil och tvättade bilen och åt glass! :) Har käkat hela dagen känns det som. Haha!

Nu ska jag ta en macka med potatissallad på. Såå gott!

Natti natti!

Jobb helg

Idag har jag varit ledig... Var i stallet på morgonen. Red Sweetis och Sune. Galopperade ute för första gången med Sune. Han var superduktig! :) Sen åkte jag och handlade en present till pappa som fyller år idag. Åkte dit, käkade lite mat och tårta.. Tills jag ville spy! Haha! Sen åkte jag med Nati till stan. Käkde couscous med kycklingspett och tzatziki. Det var suuuuuuupergott! Efter det drog vi hem till Nati och kollade på film. Lite om min dag...

Inatt fick mammas och pappas katt Missan 5 ungar!!! Dom var supersöta och pyttesmå. Ser ut som små råttor! Hihi!

God natt

Juste!.. Jag ska jobba i helgen.. Tråkigt..


Headset

Glömde i mitt förra inlägg informera om att jag har upptäckt smartheten med headset! Hittade ett tillhörande min mobil idag när jag letade efter Jess mp3-sladd. And I love it!!!!!! :) Fattar inte att jag inte använt tidigare. Rekommenderas starkt om man vill göra flera saker samtidigt!!

Sooooool och bad

Igår var jag och solade och badade med Lambi. Det var sååååå skönt i solen och vattnet var till min stora förvåning inte ISKALLT. Nice!

Idag har jag jobbat och sen kom hem. Skulle hämta ut några klänningar som jag beställt på nätet, men så hade jag inte numret man behövde. Så stod där typ en halvtimme och försökte få tag i det. Men lyckades inte. Så jag åkte till stallet och mockade. Sen tog en fika hos Jess. Sååååå mysigt. Massa smaskigt att prata om! :)

Imorgon ska jag sola på Östnora med Nati. Ska bli mysigt! :D

God natt!

Mexico here I come

Då var det spikat. Mexico 13 till 17 juli. Åker till Finland den 12:e och möter upp Merja. Sen drar vi till Mexico. Kommer till Finland den 18:e och sen blir det London direkt på, förhoppningsvis. Vilken super semester!!! :D:D

Imorgon är jag ledig. Ska till stallet på morgonen. Rida Paddel och Sweetis. Sen blir sola på stranden! :) Hoppas det blir bra väder.. Senare på kvällen är det Grönan med jobbet.. Dom bjuder! Woho! :)

Just nu känns det som att jag stressar med än vanligt, men det går nog över snart.. Åker till Finland nästa helg och där hinner jag slappa lite! :) Sköööööööönt... Sitter nu och dricker juice, käkar choklad och kollar på Scrubs. Ska inte klaga för faaaan.. Hihi!

GOD NATT!

Måndag

Måndag. Boring!

Tog en sovmorgon idag från stallet. Var där vid halv elva istället för halv åtta som jag brukar. Det behövdes verkligen! Fan vad skönt.. Men jag var ändå skit trött förstås även fast jag sovit typ 10 timmar. Knasigt..

Nu ska jag sätta mig på balkongen en stund men en kaffe och cigg, sen är det bara åka till jobbet.

Ha en underbar dag !

Ångest

Guuuuuud vad tråkigt! Det är måndag imorgon. Ännu en ny arbetsvecka. Det känns alltid hemskt att börja jobba när man varit ledig. Har varit ledig tre dagar nu.Jobbar måndag. Sen ledig tisdag. Sen kommer jag inte ihåg hur jag jobbar resten av veckan.. Haha!

Åååååååååå vad jag längtar bort!

RSS 2.0