Farväl

Jag kommer nog inte skriva här nåt mer.

Tack för allt.

<3

Älskling

Jag älskar min älskade söta pojkvän <3

Tisdag

Idag regnar det ute. Jag och Lambi ska åka och handla det absolut sista till badrummet på Ikea. Spegel och shampoställ och sånt. Sen ska vi handla grejer tills imorgon när vi ska åka båt. Det ska bli så mysigt! Hoppas bara det blir bättre väder än vad det är idag.. Annars blir det lite tråkigt..

Nu väntar jag på Lambi. Han har som vanligt sovit långt över tiden. Jag har varit och handlat frukost, gjort frukost, ätit frukost, och NU går han och ska äta frukost. Han är så omständig min lilla älskling förstår ni. Man ska alltid vänta i tio år innan det händer nåt. Snark!

Aja nu ska jag gå och vara en tjatkärring!

Hörs

Sol och sexshop

Idag har jag varit med Jess. Vi var på Östnora med Cindy och solade och hade mysigt. Sen åkte vi in till stan och kollade runt lite på söder. Hittade Martinshopen där. Det är en sexbutik! Jag har aldrig varit i en sån. Det var väldig pinsamt att gå in där och när kassören frågade om vi ville ha hjälp fick vi panik å ba "eeeh neeeeeeej.....". Haha, så generad man kan bli! Alla har ju sex, så whats the big deal? Det var i alla fall spännande att gå in där, men jag hade faktiskt förväntat mig lite mer avancerade saker. Sen gick vi förbi en tatuerare och tänkte tatuera oss, men så kom jag på att det är ju sommar så då kanske man inte kan bada, om man tatuerar sig. Så vi sket i det! :) Hade nog inte vågat i alla fall, haha!

Ungefär såhär skulle jag vilja ha min tatuering




Nu ska jag gå och prova min nya fina dusch! :)












Måndag

Jag har varit och handlar förhoppningsvis det sista till bastun. Imorgon blir det, det sista till badrummet. Hoppas hoppas hoppas att det är allt. Jävligt dyrt blev det. Men det är det värt. :)

Klockan två slutar Jess och då ska vi åka och sola.

Hörs

RSS 2.0