Det är min tur nu

Solen lyser! Det är molnfritt! Det ser rent av jättemysigt ut, ute idag. :) Jag hade förväntat mig snöstorm och 17 minus eftersom vi ska flytta idag. Men vinden har kanske vänt för min del. Det är kanske nu allt börjar ordna sig. Hoppas det! :)

Nu ska jag sätta på mig med kaffe och cigg på balkongen för sista gången. Känns lite sorgligt. Som en vän som försvinner. Men jag får en ny vän på Lärljungevägen.! :D Efter min lilla mysstund ska jag äta frukost, duscha och sen börja packa. Har lite ångest eftersom vi inte har packat nånting alls! :S

DAGS ATT SÄTTA FART!


Sista dagen på jobbet för den här veckan :D

Känns jäääääävligt bra! :D

Idag hämtade snälla Lambi mig på jobbet igen. Det är så skönt att slippa åka tåg hem. Speciellt eftersom jag brukar få stå och vänta typ en kvart varje dag. Jag hade sån huvudvärk när jag slutade, men när jag kom hem la jag mig och vilade en stund och tog en Ipren så nu känns det lite bättre. :) Ska börja laga lite mat nu. Eller riskokaren gör det mesta jobbet åt mig. Haha. 

Fan vad skönt det känns. Imorgon är sista dagen jag ska diska. För sen har vi diskmaskin! Hihi! Eller kastruller och sånt måste man ju diska för hand, men det är ju inte så farligt. Och tvättmaskin hemma. Ska bli såå skönt! :) Det jobbiga med flytten är själva flytten. Bära och packa och packa upp allting. Blä. Hoppas det går fort!

Ha en trevlig kväll.....

Imorgon är det fredag

Den här dagen suger från det ögonblicket jag öppnar mina ögon på morgonen. Jag vaknade av att nån jävel höll på att skrapa bort is framför porten. Och porten är precis utanför mitt sovrum. Så det lät precis som att dom skrapade på mitt huvud. Aj!

Börjar halv 11 idag. Har en helvetes jävla lång dag. Usch. Men sen är jag ledig fredag lördag och söndag. Ska bli riktigt skönt. Förutom att jag inte ska vila då, utan hålla på att flytta. Vill bara soooova och aldrig vakna. Eller åtminstone inte förrän våren är här. Nu ska jag äta frukost och duscha för att sedan åka till jobbet. Boring....

Snart bär det av

På fredag flyttar vi till vendelsö. Då finns det ingen återvändo. Guuuuud jag börjar få flyttfeber. Kommer jag trivas där? Kommer vi trivas där? Mmm det återstår att se. Det känns som att det är helt annorlunda från vad jag är van vid. Nu kommer vi plötsligt ha mycket närmare till allting. Bra eller dåligt? Nu när vi bor här i Tungelsta kan jag gå ut med Cindy mitt i natten utan att vara rädd. Kommer jag kunna göra det där också? Tror inte det..

Jag hade tänkt att träna igår men gjorde aldrig det för att jag skulle kolla på DHW. Så jag har inte tränat sen i söndags. Ångest! Men ikväll ska jag träna och förhoppningsvis imorgon också. I helgen när vi bor i vendelsö blirdet definitivt träning! :D Det känns iaf toppen!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra till jobbet!
Ha en bra dag!

Badrumssnack

Lambi är helt inne i vår nya lägenhet. Han pratar om nya badrumsideer stup i kvarten. Och nu står han och säger att jag ska göra en baguette macka åt honom till frukost imorgon. Och på den vill han ha ust. Hahahaha.

Imorse när jag kom till tågperrongen låg en man med permobil på tågspåret. Det var bara två minuter kvar tills tåget skulle komma. Han hade halkat ner på spåret och kunde inte resa sig själv. Jag och några andra hjälpte honom upp, och precis när vi fått upp honom kom tåget. Verkligen tur i oturen. Sånna saker får en att tänka på att man måste uppskatta det man har, För man vet aldrig hur länge man har kvar det. <3


God morgon

Jag och Natalia tränade ju aldrig igår. Men idag ska jag träna! :)

Nu väntar jag på baguetter i ugnen sen ska jag åka till jobbet.

Ha en bra dag!

Vintern är här

Fan vad det snöar ute. Det har typ snöat oavbrutet i 2 dygn nu. Och det är snö öööööverallt. Skitjobbigt att gå. Har precis varit ute med Cindy på promenad, men känns som ett joggingpass.

Idag har det varit en tråkig dag. Tiden gick ganska fort på jobbet. Hade massor att göra hela tiden. Massor av saker som strulade. Men det mesta löste sig. Lambi hämtade mig och sen hade jag glömt lämna nycklarna på jobbet så vi var tvungna att åka hem till en tjej för att lämna dom, och det tog forever att hitta till henne. Sen köpte vi kinamat och åkte hem och har nu kollat på en dålig film som jag valde. Jag är sämst på att välja filmer. :/

Nu ska jag sova. Godnatt!

Its not fair

Must everything you do make me wanna smile
Can I not like you for awhile? No....

But you won't let me
You upset me boy
And then you kiss my lips
All of a sudden I forget, that I was upset
I can't remember what you did

But I hate it...
You know exactly what to do
So that I can't stay mad at you
For too long, that's wrong

But I hate it...
You know exactly how to touch
So that I don't want to fuss and fight no more
So I despise that I adore you


Sleepless in Tungelsta

Idag börjar jag kvart i tio. Är redan vaken. Har varit vaken sen kl 6. Kan inte sova. Nu försöker jag fördriva tiden med att kolla på Everybody loves Raymond. Ironiskt.

Snart flyttar vi. På fredag för att vara exakt. Känns roligt och jobbigt på samma gång. Det blir säkert bra..

Nu är Gamzes och min Thailandresa betald. Ingen återvändo. Längtar till solen och långt bort från all snö och storm här.

Efter jobbet idag ska jag träna med Natalia. Det blir första gången för Natalia och fjärde för mig. Haha. Det är skitkul att träna och jag blir på super bra humör varje gång jag har tränat. Känns riktigt bra! :)

Kort helg

Den här "helgen" har varit väldigt kort känns det som. Beror kanske på att jag jobbade i lördags. Slutade ganska tidigt, kvart över tre, och åkte då hem och myste lite med Lambi. Sen åkte vi till mamma och pappa där vi åt mat och Lambi spelade PS3 eller CS med Pierre och hans kompis. Runt halv 11 åkte vi och hyrde en film som vi inte kollade klart på utan gick och la oss för den var ganska tråkig.

Imorse gick jag upp kvart i 8 för att åka till stallet. Var där 8. Det var iskallt och snöstorm ute. Höll på med Arnes broddar i ca en halvtimme. Sen red vi ut i skogen där man hela tiden fick grener fulla med snö på i ansiktet och innanför jackan, så man blev ännu kallare och dessutom blöt. Efter stallet åkte jag hem och sov med Lambi några timmar. Runt 2 gick vi upp och käkade frukost, för att sedan åka till Mediamarkt där vi kollade på kyl och frys och Lambi skulle köpa en extren hårddisk. Jag skulle möta Gamze på gymmet hav 5 men hann givetvis inte. Sen som vanligt. Men var där runt 5. Tränade nån timme, sen åkte vi till Donken tog en kaffe och cigg ute i blåsvädret. Haha. Sen gick jag och solade för att slutligen åka hem.

Idag har faktiskt Lambi lagat mat. Det enda jag gjorde var riset. Duktig! :)

Jag hade egentligen tänkt att hinna med att börja packa och tvätta lite, men det har inte funnits någon tid alls till det.

Nu ska jag sova. Godnatt!

Snart är det helg

Igår var det en dumbom som körde in i min bil. Hela baklyktan blev krossad och lacken skadad samt bucklor. Jag blev skitarg!! Efter det gick jag och tränade med Gamze som sagt. Idag har jag träningsvärk. Haha.. Men det är skönt för då känns det att man har tränat! :D

Idag har jag jobbat och kom hem för nån timme sen. Diskade och städae upp lite i köket. Ska snart skjutsa Lambi med vän till stan. De ska på DJ Tiestos spelning på Berns. Jättekul tycker dom. :) Efter jag har skjutsat dom kommer Jess hit och vi ska dricka lite. :) Ska bli jättemysigt! Vi har alltid sååå mycket att prata om. Skönt att prata av sig. Hihi!

Imorgon blir det jobb och ridning!! :D

Trevlig kväll!!

Träna träna träna

Idag har jag tränat med Gamze i 1,5 timme!!!!! Det var skitkul! :) Tror det här kommer gå skit bra.. Hihi!
God natt!

Nina has entered the gym

Idag har jag äntligen gymmat! Cyklade i hela trettio minuter!! :) Var helt slut och svettig efter bara 2 minuter, men tänkte att faaaaaaan jag ska klara det här. Jag bestämde mig för först en kvart, sen 20, sen 30 minuter. Och jag klarade det! Jag är så glad och så stolt över mig själv. Sen körde jag nån biceps maskin och avslutade med lite stretching. Skönt!

Nu ska vi äta. :)

God natt!

Kan inte sova

Ångest..... Kan inte sova.... Varför suger allt ibland?

Hemsk dag

Guuuud vad skönt att komma hem. Typ. Förutom att Love pissat ned hela lägenheten och jag börjar med diskhögen som vuxit stadigt under några dagar. Love åkte härifrån för nån timme sedan. Vi kunde inte ha kvar honom. Han pissade överallt, tom på Cindy. Det blev för mycket. Dessutom skällde han på folk i porten. Nej, tacka vet jag Cindy. Prinsessan.

Har haft en hemsk dag på jobbet. Fått klagomål av en jävla kärring och även min chef tyckte att jag borde ha hanterat saken annorlunda. Inte bara det, utan på lunchen när jag promenerat 5-6 min till Mcdonalds, så har dom STÄNGT. Så jag var tvungen att gå tillbaka. Jag gick till Tacobar istället. Hade dock ingen matlust så jag åt knappt halva tallriken. Nä mycket suger just idag, men imorgon är en annan dag. :)

Godnatt

Då var vi fyra

Nu är vi fyra! Det nya tillskottet till familjen är Love, en liten liten vovve. Han och Cindy leker jättebra. Enda problemet är att han pissar överallt. Får se hur detta ska gå. Vi ska ha honom på prov i en vecka. Men om han fortsätter så här så kommer det inte funka tyvärr. Annars är han underbar.

Igår var jag på kryssning som sagt. Vi hade jättekul och alla var glada. Hände inget speciellt utan det var bara trevligt. :)

Nu har jag varit ute med Cindy och Love på morgon promenad, och Love har redan lärt sig att sitta utanför dörren och vänta på varsågod innan vi går in. Duktig! Nu ska jag gå och duscha och sedan dra till jobbet.

Ha en bra dag!

Its not a bird not a plane

Its my heart...... Älskar låten Superhuman.

Nu har jag handlat mat till Cindy och träningskläder för nästa vecka ska jag börja träna! :) Sen så har jag solat , målat naglarna och gått en liten promenad med Cindy. Det blev ingen lång.. Hann inte eftersom jag ska ta tåget snart till slussen för att möta upp mina kära kollegor. Kryssning väntar! :)

Trevlig helg!

Busy day

Idag har jag haft sovmorgon. Vaknade av ett sms från mamma som jag ändå inte kunde öppna. Lambi åkte till sin bror runt 8 imorse för att laga sin moppe som han ska sälja.

Det finns massa saker jag vill göra idag. Jag vill sola, åka till stallet, gå på långpromenad med Cindy, tvätta,städa, köpa träningskläder och hundmat m.m. Men eftersom jag ska möta mina kollegor vid 5 så kommer jag inte hinna göra allt. Så nu gäller det att prioritera. Hmmm. Jag tror det blir sola, promenad, tvätta och handla. Sen måste jag hinna packa också. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. :S

Nu ska jag sätta lite fart! Ha en bra dag!

Jag bara blundar

Vi kollade ju på film igår kväll, men Lambi bara somnade.
 - Älskling vakna! Du sover ju... säger jag
- Nä jag bara blundar. Jag hör allt dom säger, men kollar när det blir spännande, säger Lambi då.

Yeah yeah...
Men varje gång jag somnar när vi kollar på film, då är det sååå himla jobbigt och såååå tråkigt att kolla på film med mig. Haha. Men i alla fall, så gick vi och la oss i sängen och jag klappade honom på ryggen tills han somnade. Love you darling!


Sen kväll med.. Lambi

Idag efter jobbet har jag åkt bil med Lambi. Sen var vi och hämtade en film hos mamma och pappa och stannade en stund och pratade med dom. Kul att se dom nån gång ibland. Snart ska vi kolla på film, om Lambi blir klar med sin jävla dator nån gång.

Imorgon har jag sovmorgon. Vill åka till stallet, för jag längtar efter hästarna, men får se om jag gör det. Ska försöka städa upp lite hemma eftersom vi ska flytta snart. Senare på kvällen ska jag på kryssning med jobbet! Ska bli kul! :) Jag saknar mina gamla kollegor från centralen. Jag trivs som jag sagt tidigare på mitt nya Forex men det är inte samma sak som på centralen. Där var man mer kompisar. På nya stället är det mer jobb. Men det var ju det jag sa när jag slutade på centralen. Jag är inte där för att få kompisar. Då sa Collin "Nää för det har du ju här :D". Det är sant, det har jag ju hihi!

Nu ska vi kolla på film, om 2 minuter säger Lambi.. Får får väl se..

God natt!

You can never

You can never sin with love
because sin itself is not love

Fullt upp

Idag har det varit en fullspäckad dag på jobbet. Mycket mer ansvar som jag inte var beredd på men det mesta löste sig. :) Det var kul!

Nu på kvällen har jag och Lambi kollat på film och ätit kinesiskt. Muuums! Men jag börjar tröttna lite faktiskt. :/

Jag har precis varit ute med Cindy och nu ska vi gå och sova.

Godnatt!

Sorry

Finns bara plats för en...... Var det nån som sa..... ARG....

Ingen frukost

Godmorgon!
Jag har aldrig någon lust att äta frukost längre. Fast jag är hungrig. Och jag blir definitivt hungrig om någon timme. Då kommer magen skrika efter mat. Men jag orkar helt enkelt inte göra frukost. Vilken latmask jag är.

Jag har inte varit i stallet på hela veckan. Sist var i lördags när jag hoppade Sune, och sen dess har jag inte varit där. Men det känns ganska skönt med tanke på att jag har varit hemma runt sju halv åtta denna vecka. Då skulle jag kommit hem från stallet runt halv 9. Såna dagar suger!

Nu ska jag åka till jobbet. Ha en bra dag!


Ingen romantisk middag

Lambi åt pasta innan jag kom hem och när jag kom hem åt jag kyckling. Men en lite mys och en film kan jag ju se fram emot! :) Vi har glass och choklad. Yummie!

Det går skitbra på jobbet! :) Jobbade med min chef idag. Hon är skit schysst. Med andra ord trivs jag på min nya arbetsplats.

Snart ska vi gå och handla chips hihi :D


Trött

Fan asså jag är så jävla trött. Har inte ens duschat och ätit frukost bara för att jag skulle få sova lite längre. Känner mig helt yr pga tröttheten. Jag längtar till lördag. Ska få sova! Gud så skönt! :) Nu ska jag åka till jobbet och kommer garanterat somna på tåget. Bara jag vaknar vid centralen så är jag nöjd. :)

5 månader <3

Idag har jag och Lambi varit ihop i 5 månader. Å fler ska det bli älskling <3

Solarieöarna

Nu har jag varit och solat. Det är så skönt att ligga där i värmen och ljuset och drömma sig bort från höstmörkret en liten stund. :)

Och nu kollar jag på Desperate housewives. Loooove it....! Snart kommer Lambi hem och ska laga mat har han sagt. WOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOO to that!! :D

Tisdag

Idag jobbade jag med en tjej på jobbet som jag aldrig har jobbat med förut. Hon var skitrolig och dagen gick riktigt fort trots att det var dött med folk.

Annars har jag inte gjort nånting idag. Kom hem för en stund sen. Jag är hungrig. Ska äta nåt. Kanske åker och solar sen för att lysa upp tillvaron. Ha - ha. :)

Nu känns det bättre

Men fan jävla skit! Precis när jag satte på tvn så tog Våra bästa år slut. Jag som inte har sett det på evigheter. Dom har ju bytt tider både på reprisen och det vanliga programmet. Suck!

Idag ska jag jobba i Gamla stan. Slutar kvart över 6. Jag behöver en mp3. Men vet ingen bra. Fast jag behöver inget avancerat, jag lyssnar ändå bara på samma låtar tills jag tröttnar. Haha! Kanske hittar nån idag på rasten! :)

Undra vad jag ska laga för mat idag då? Guuuuud vad underbart det skulle vara att komma hem och maten stod på bordet! :) Any day now..

Nu ska jag äta lite frulle.

Ha en bra dag!

Insomnia

Kunde inte sova i natt.

Tack för att du finns Gamze!


Sorgligt

Eftersom jag var på konferens under alla helgona helgen så kunde jag inte göra det man brukar göra. Besöka sina bortgågnas gravar och tända ett ljus. Så det ska jag göra nu. Sedan hem och laga mat.

<3

Vasagatan

Idag var min första dag på Vasagatan. Det var helt ok. Forexmänniskor har gett mig intrycket av att de som jobbar där ska vara jätteotrevliga, men dom var riktigt schyssta.

Nu har jag och Lambi beställt soffa. Det blev en stor med divan som är typ svart med lite lite inslag av kanske guld eller nåt. Det blir nog bra i alla fall. :)

Piggare

Nu har jag vilat i flera timmar och är mycket piggare. Har precis varit ute med min lilla solstråle Cindy på en långpromenad. När vi var nära hemma igen gick vi förbi ett hus som precis hade brunnit. Det var massa brandbilar och brandmän som rullade ihop sina slangar och det luktade rök. Hoppas ingen blev skadad..

Nu längtar jag efter min älskling och vill att han ska komma hem. Han jobbar till klockan 19. Vad ska jag hitta på tills dess då? Borde städa och laga mat, men orkar inte. Fast jag är faktiskt lite sugen på pannkakor. Det var en evighet sedan jag åt. Men tror inte Lambi vill ha det när han kommer hem. Han tycker inte att det är är mat. Men vi får se vad det blir :)


Bakis

Hade en jättekul kväll med mina kära vänner igår. Vi började hemma hos Nati, sen blev det Sturecompagniet och avslutade med White room. När klockan var runt 3 hade alla tre så himla ont i fötterna och ville åka hem. Vilka färskingar vi har blivit. Haha! Så vi gick till donken och sen tog vi en taxi hem. Nu ligger jag i soffan och äter chips och dricker cola. Sourcream and union chips. Dom godaste när man är bakis. Jag är egentigen inte så himla bakis, bara väldigt seg och liiiite huvudvärk.

Lördag

Idag verkar det vara tråkigtväder. Jag tror att det regnar ute. Det gjorde det igår kväll i alla fall. Nu ska jag åka till mamma och pappa och sen ska vi dra till hälsomässan i Älvsjö. Får se hur kul det blir. Får träffa famlijen i alla fall, det var ett bra tag sen.. Min stackars älskling jobbar ända till 19 ikväll.
Senare idag ska jag rida och ikväll blir det utgång med Gamze och Nati. Det ska bli kul! Var en evighet sedan! :)

Trevlig helg!

Lambi <3

Älskar min snygga pojkvän och vill ge honom ett inlägg. :)



Världens bästa <3

En bra dag :)

Förutom att Sweetis åkte idag har jag haft en underbar dag! :) Red ut på långtur med Sune. Galopperade en lång sträcka för första gången! Gick riktigt bra. Han tyckte det var kul, bockade till och med, men jag satt kvar som tur var. :)
Sen träffade jag Jess i handen. Vi kollade runt lite i affärerna och köpte lite skit, sen tog en fika och skvallrade som kärringar. Haha! Alltid lika roligt :D
Nu har jag solat och duschat och snart kommer Lambi hem och vi ska gå på bio och se Saw 5! Scary! :D

Ha en bra kväll! :)

Sweetis has left the building

Jag kom precis hem från stallet. Sitter här och gråter. Idag var sista gången jag såg Sweetis. Min älskade häst. Proppar i mig godis och röker cigg efter cigg. Nä fy fan vad jobbigt... :( Men sånt är livet och så är det. Hon kommer få det bra, och jag kommer få en mer dräglig tillvaro.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen träffas Jess!




Tack för allt min prinsessa <3

God morgon

God morgon! :)
Snart ska jag åka till stallet och ge Sweetis ett bad och sedan rida Sune. Senare ska jag träffa Jess och vi ska åka till Farsta för kolla runt lite och ta en fika. Mysigt! :)

Sen ska jag väl hem och städa lite och laga mat till min älskling.

Ha en bra dag!


Soffjakt

Idag har jag och Lambi varit och kollat på soffor. Vi skulle åka till Masku/Finlandia eller vad det kallas, men vi hittade inte dit. Så vi åkte till Ikea. Där fanns det inget speciellt, kollade på lite annat istället. Men det var roligt. :)

Nu vill jag kolla på film, men Lambi bara sitter vid sin dator.. Suck!

God natt!

Underbar morgon

Har jag haft idag med min älskling. :) Nu ska vi käka frulle. Håller på att tvätta lite. Senare ska jag träffa Gamze en snabbis och sen blir det stall och kolla på soffor. Det är min dag! :D

Feel the rain on your skin

No one else can feel it for you

Matlagning

Asså.... jag börjar tappa fantasin. När det gäller matlagning. Eller nu ljög jag. Jag har aldrig haft nån. Jag är inte speciellt bra på att laga mat, men jag vill gärna mätta min älsklings mage varje dag när han kommer hem. Med något som inte smakar hundbajs. Så ni får gärna lämna tips. :)

Idag ska jag försöka laga nån kyckling pasta med sås. Hoppas det blir ätbart. :D

Onsdag

Nu är jag hemma från jobbet! Ska snart åka till stallet. Imorgon är jag ledig tom söndag! Känns häääärligt! :)Får se vad jag ska hitta på. Ska i alla fall sova ut ordentligt! :)

Imorgon ska jag vara lite med Lambi eftersom han också är ledig. Och så ska jag träffa Gamze och Nati. Mysigt! Var längesedan. På fredag ska jag träffa Jess. Var också längesen.

Jag berättade ju tidigare att vi skulle få tillökning men det blis troligen inte av. Ägaren till hunden har redan gett bort hunden till någon annan. Hon visste inte att vi ville ha lille Love. Den som har Love nu, har honom på prov, och om hon inte trivs med honom ska vi få honom. Så vi hoppas! Vi vill ju ha en kompis till Cindy. :)

Nu drar jag till stallet!

Nya jobbet

Vill bara informera att jag började på mitt "nya" jobb igår. Forex på Vasagatan/Gamla stan. Igår var jag i butiken i gamla stan. Det var mycket mer att göra än vad jag trodde och det var en jäkla massa bankärenden. Ganska mycket nytt att ta in också, men det ska nog gå bra. :)

Igår kväll såg jag Min brors flickvän. Den är lite av en snyftfilm, men rekommenderas! :)

Have a good one!

Aint it funny?

Ibland blir man bara så överraskad. Man förväntar sig nånting, men får något helt annat. Det behöver inte alltid vara en negativ sak. Fast alltför många gånger är det så. Ofta när man längtar efter nånting, så bygger man upp fantasier, ideer och drömmar om hur det kommer bli. Då blir man oftast besviken. Men om man däremot går inför något med en skeptisk syn, så blir man ofta glatt överraskad. Fast med det menar jag inte att man ska gå runt och vara sur och skeptisk till allt, för att få det så bra som möjligt. Synden straffar sig själv. Men man kanske inte ska gå runt och ha så mycket förhoppningar om allt och alla. Det blir som det blir. Det blir det ju alltid.

Tillökning

Väntas till vår lilla familj. :) Inte i den utsträckning ni kanske tror nu, utan en till liten vovve! :)
Vi väntar med spänning tills den lilla krabaten kommer hit!

Ha en bra dag!


Hem ljuva hem

Guuud så skönt det är att komma hem!!!!! Det har varit en riktigt lång helg med tidiga mornar och sena kvällar. Suttit och lyssnat på massa strunt om penningtvätt och skatteprat. Blablabla. Fast det var faktiskt ett helt ok hotell, god mat och förstås trevligt sällskap. :) Mådde dock inte speciellt bra imorse. Men efter att ha sovit några timmar på en soffa i konferenscentret släppte huvudvärken och illamåendet.

Nu är jag hemma. Mamma kom och hämtade mig på centralen. Lambi jobbar. Gud vad jag har saknat min älskling. Han ska komma hem runt 22 för han skulle käka mat och sen byta däck på en bil på Statoil. Kom hem nu älskling!!

Nu ska jag få lite mat i mig. Köpte färdig grillad kyckling och potatissallad på vägen hem. Mums :) Sen ta ett bad! :)

Sov gott!

RSS 2.0