NU är det helg

NU börjar min helg. Har jobbat idag till kvart över tre. Tiden gick ganska fort, för vi hade massor att göra. Efter jobbet åkte jag till Subway och köpte en tonfisk macka. Påminner så mycket om Thailand för vi åt det flera gånger där efter vi hade festat. Dom hade öppet dygnet runt! :) Åh vad jag längtar tillbaka Gamze <3
Nu har jag ätit upp den och tänkte åka och träna, men jag känner mig inte så himla sugen på det så jag ska sätta på en film istället. Jag borde träna eftersom jag inte gjorde det igår, men har bestämt mig för att bara göra saker som jag vill och inte som jag måste. Eller vissa saker måste man ju göra som att betala räkningar osv, men när jag har ett val ska jag bara göra det om jag vill. Bra va? Livet är för kort för massa måsten. Man ska ju må bra också!

Jag ska kolla på Vingar av glas eller Dagboken. Har inte riktigt bestämt mig.. Har hört att Dagboken ska vara så himla sorglig och vet inte om jag orkar tjura nu. Får se..

KRAM

I have a dream

My destination makes it worth the while <3

Fan vad jag är bra!!

Jag är så jävla duktig! Nu har jag hållt på och städat i flera timmar och jag är inte klar. Har slängt massa skit som jag borde slängt när jag flyttade, men som fått hänga med vid varje flytt. Nu får det vara nog. Out with the old, in with new! Igår köpte vi som sagt målargrejer och nästa vecka står det målning på schemat! :) Förändring på gång. Det jobbiga med att måla om är bara att man ska täcka över allt som ska stå kvar när man målar, dvs soffan. Den är för stor för att flytta ut i hallen. De andra grejerna kan man dock flytta med lätthet. Nu ska jag kolla efter nån god pasta sås på nätet till maten jag ska laga lite senare, och sen fortsätta städa. När jag är klar med det ska jag åka till maxi och handla lite och lösa in trisslotterna vi fick vinst på igår! Hihi! Sen blir det myskväll i soffan med Lambi och handboll! Jippie! :S


Weekend

Nu är det helg! Jag är ledig idag! Har sovit jätteskönt till ungefär halv 12. Har precis sattit igång diskmaskinen och nu ska jag snart börja städa. Jag vet att jag skriver det hela tiden i bloggen, men det blir aldrig av. Man kommer alltid på massa annat att göra när man ska städa. Finns så mycket roligare grejer att göra liksom. Men nu ska jag ta tjuren vid hornen och faktiskt storstäda! :D Vet inte varför jag gjorde en glad gubbe men.. hehe..

Imorgon jobbar jag dock.. Ska jobba 5 timmar bara.. Det är helt ok. Lambi och Gamze jobbar ändå. Nati ska vara med Nino och Jess ska packa och har massa saker för sig eftersom hon åker till Chile på måndag, så jag har ändå nget bättre för mig..

Fan! Nu kom jag på att jag hade tänkt träna idag! Det kommer i kläm med städningen.. Bajs.. Men om jag skyndar mig lite med städningen hinner jag nog träna också. Fast jag hade ju tänkt vara en duktig flickvän också och laga en fin middag ikväll, men det hinns nog med också. Hihi! Nu ska jag sätta fart!

Trevlig helg!



Smile is good for you

Älskling <3

Baby, you're so unusual,
Didn't anyone tell you, you're supposed to
Break my heart
I expect you to
So why haven't you?




Fucking radiotjänst

Idag har jag jobbat och sen hämtade Lambi mig och vi åkte till Ikea. Vi skulle köpa gardiner men vi hittade inga som vi ville ha, så vi åkte och köpte penslar istället tills vi ska måla vardagsrummet.

Nu är jag hemma. Ska snart laga mat. Och då ringer en jävla kärring från radiotjänst och tvingar mig att få nån jävla faktura från dom. Fan jag hatar dom! Jävla idioter! Och hon var så jävla otrevlig! Usch jävla fitta!! Fattar inte varför man ska betala en tv avgift när jag redan har KÖPT tvn och BETALAR för tvkanalerna.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Imorgon är jag ledig! Skönt med sovmorgon :)

Säg att du älskar mig


Trött

Känner mig helt slut. Har varit på mormors begravning idag. Det var förstås jättejobbigt och man blir alltid så trött efteråt. Det var en jättefin begravning. Min farmor och prästen sjöng 2 sånger och det var jätte fint. Efteråt åkte jag till mamma och pappa för farmor hade gjort en jättegod soppa. Så himla god var den! Åt 4 portioner! Det var med creme fraiche och kräftstjärtar. Mums!

Nu är jag hemma och ska kolla film och äta choklad!

Alla ♥ dag

Snart är det alla hjärtans dag! :) Alla tjejers favorit dag! Tjejer (i alla fall jag och mina kompisar, men vi är ju lite speciella) bygger alltid upp fantasier om hur den perfekta alla hjärtans dag skulle vara.

Drömscenario:
♥ Bli väckt med en puss och en bricka med ljus i sängen med hjärtformade bakelser (alternativt våfflor)
♥ Mata varandra i sängen och ligga och mysa hela dagen
♥ Om man jobbar så får det gärna komma ett blombud med ett gigantiskt hjärtformat kort)
♥ Romantisk middag på nån mysig restaurang (Under efterrätten berättar min kära hur vacker och underbar jag är och att han vill spendera resten av sitt liv med mig)
♥ Efter middagen ser vi en romantisk biofilm där jag är mycket snyggare än huvudskådespelerskan och min älskling påminner mig om det flera gånger
♥ När vi kommer hem ligger rosenblad strött över hela sängen och vi älskar natten lång
♥ Och den perfekta alla hjärtans dagen avslutas med ........ *hemlis* :)

Jag och min prins ska ha jätte mysigt på alla hjärtans dag! Vi är lediga hela dagen. Det blir middag och bio. Redan bestämt hihi!

Måndag

Idag har tiden på jobbet gått riktigt fort. Hade massor att göra ända tills jag slutade. Skönt, för förra veckan var det stendött. Har träffat min nya chef nu, och hon verkar helt ok. :)

Efter jobbet åkte jag till Ica Maxi och handlade lite mat. Nu sitter jag och kollar på 2 och ½ män. Älskar den serien! Så sjukt rolig! :)

Ska snart göra bakpotatis med skagen till mig själv och sen en promenad med Cindy!

Vampyren

Det var en gång en vampyr som gick till en bar. Baren var överfull med andra vampyrer som alla satt och sippade på blodiga drycker. Vampyren som nyss anlänt till baren går fram till bartendern och ber om en kopp varmt vatten. Alla vampyrer i baren vänder sig mot nykomlingen och utropar: "Är du dum i huvudet? Vaddå varmt vatten? Här serveras bara blod!" Varpå vampyren drar fram en använd tampong ur fickan och säger "Jag ville bara ha lite te".


Fikadags

Lambi har dragit iväg för att spela fotboll och jag har precis betalat räkningar. Om några minuter kommer lilla Jess hit med kakor och vi ska snacka lite skit. :) Snart åker hon med Migge till Chile och kommer vara borta i nästan 6 veckor. Kul för dom, men tråkigt för mig :( Kommer sakna min levande dagbok! Haha!


Dagen efter

Vi hade jättekul igår! Vi gick till "Ett ställe" och det var helt ok. Det var första gången vi var där, och det var som sagt helt ok. Musiken var precis vår smak så man kunde dansa hela kvällen. En kul kväll, tack tjejer! :)

Idag blir en seg dag. Ska nog vara hemma mest. Halva dagen har ju redan gått haha.. Men jag ska nog kolla på lite film och sådär. Kanske åka till mamma och pappa en stund. Har inte varit där på en vecka eller så nu, så det börjar bli dags.

Nu ska jag käka frulle!
Hörs sen!

Tatuering

Jag och Gamze hade ju bestämt att vi skulle tatuera oss i september förra året. Så blev det inte. Men jag vill fortfarande tatuera mig. Jag börjar dock ångra mig lite om motivet. Jag ville ha en fjäril på magen, under troskanten så den inte syns. Men nu känner jag att jag skulle vilja ha nånting mer betydelsefullt. Men vet inte vad..  Det ska vara nån symbol för nånting som betyder mycket för mig. Har dock ingen sådan..

Den här är ju faktiskt ganska cool




Men inget för mig...

Och den här är ju bara för rolig!!!


Fast jag vill inte ha den heller! Hihi!

Den här gillar jag



Det var verkligen fint gjort..

Men jag hittar inget jag vill ha :S



Frukost på eftermiddagen

Som väntat vaknade Lambi sent. När klockan var ca halv 3 åkte vi och köpte nybakade frallor som vi åt till frukost. Nu drog han och tränade och jag är hemma och ska kolla på film. Efter filmen blir det en liten promenad med Cindy. Senare ska vi laga middag innan jag ska ut med tjejerna, men vet inte vad vi ska laga. Tips någon?

Lets dance

Blondinbella åkte ur Lets dance igår. Tråkigt tycker jag för hon var ju faktiskt ganska duktig! Lambi är däremot hur nöjd som helst eftersom han ogillar henne skarpt.


Lovs is


Begravning

Under tiden jag var i Thailand dog min gammel mormor. Så på tisdag är det dags för begravning. Jag hatar att gå på begravning. Det är så jobbigt... :(

Lördag

Gud vad bra jag har sovit i natt! Älskling har hållt om mig hela natten och det var så mysigt. :) Jag drömde att jag och Gamze var gravida och skulle föda när som helst! Haha!
Jag och älskling skulle Jurassic Park maraton igår, men vi somnade innan första filmen var slut. Haha! Men vi båda hade haft en lång dag så det var inte så konsigt.

Idag ska vi städa här hemma. Får se om det blir av eller om Lambi tänker sova hela dagen. Nån långpromenad i skogen blir det nog inte, med tanke på att det regnar och är jätteblött ute. Ikväll blir det utgång! :) Synd bara att man inte får lön förrän på måndag! :(



Torsdag

Idag har vi käkat kinamat igen. Jag var egentligen inte hungrig för jag åt så sen lunch, men jag åt i alla fall. Sen träddade jag Gamze en stund och hon hade massa roligt skvaller att berätta om! :D Alltid roligt!

På lördag blir det utgång med Gamze och Nati och även tjejerna från Forex. Ska bli kul! :D

Jag och Lambi ska gå ut med Cindy men han bara spelar CS som vanligt. Ajabaja...

God natt!

Så trött

God morgon!
Idag är jag så sjukt trött så det inte är klokt.. Jag har till och med struntat i att duscha bara för att få sova lite längre. Fast jag la mig tidigare än nånsin igår, typ halv 11 låg jag i sängen. Konstigt. Gud vad jag längtar till helgen nu! Sova med min älskling är det bästa som finns.

Ha en bra dag!

Obama

Just det!
USA har fått en ny president. Vi har alltså fått en ny "världens mäktigaste man". Han heter Barak Obama och är USA första svarta president. Han ser snäll ut och alla verkar älska honom. Jag har bara läst ytterst lite om hans politik och vet därför inte så mycket, men av nån anledning känns det som att han kommer göra ett bra jobb. Kanske förresten inte är så svårt när man efterträder den mest ogillade av alla presidenter i staterna genom tiderna: nämligen George Bush. Lycka till Obama!

 

Bra dag :D

Idag har varit en riktigt bra dag. :) Har jobbat med Marie och vi har alltid massa roligt att prata om. Då går tiden fort på jobbet och vips så är man på väg hem. När jag kom hem var Lambi på bra humör och det är mycket uppskattat! :) Nu ska vi laga mat. Ha en trevlig kväll!

BlondinBella vs Zytomierska och Gynning

Om man som jag följt Blondin Bellas, Katrin Zytomierskas och Carolina Gynnings bloggar senaste veckan kan man läsa om deras viktbråk. Blondin Bella tycker att Zytomierska och Gynning ger helt fel signaler till ungdomar angående vikt och bantning, och menar att inte alls alla tjejer håller på med bantning och räknar kalorier i allt dom äter. I metro läste jag idag att Katrin och Bella hade blivit inbjudna till debatt ikväll, men Bella hade trots mycket tjat från programledaren tackat nej. Bella hade i en tidigare intervju börjat grina när ämnet togs upp. Men Bella fortsätter skriva på sin blogg om detta och fortsätter trotsa Zytomierska och Gynning och påstår att de bara fortsätter tjafsa med henne för publicitet. Jag håller med Bella på ett sätt, och det är att faktiskt inte alla tjejer håller på med bantning och att man inte ska strunta i att äta för att hålla sig smal. Men hon är riktigt feg när hon inte vågar delta i debatten mot Katrin. Där skulle hon få chansen att säga allt hon vill istället för att gömma sg bakom skärmen som hon gör idag. Om hon verkligen står för det säger borde hon ställa upp i debatten även om det innebär att hon gråter inför hela Sverige. För det skulle hon säkerligen göra. Jag skulle inte vilja tjafsa med Katrin.. Haha! Annars håller jag med Zytomierska och Gynning. Näst intill alla tjejer tänker på vad dom äter pch vill se smala och bra ut. Alla medel tillåtna.

En bra dag

Idag har jag haft en bra dag på jobbet. :) Det var lugnt och skönt och allting stämde. Vi hann med att göra massa smågrejer som man inte hinner i vanliga fall, som att ordna fack och lådor med lappar och sånt.

Nu är jag hemma. Jag vill kolla på Dagboken idag. Hoppas det går att ordna :)

Godnatt!

När man vet

Vad som kan vara super jobbigt och ge mig magont är när man vill något, men inte vet hur man ska lösa det. Det känns så bra när man kommer på lösningen, eller när det löser sig automatiskt. Det värsta jag vet är att gå runt och tänka på nåt hela tiden som man känner att man inte kan göra något åt. Fast det är ännu värre när man vet vad man ska göra åt det, men det funkar inte i alla fall. Blä. Lite morgonfilosofi.

Nu ska jag åka till jobbet. Ha en bra dag!

Saknar min lilla Gamze <3

Toppen på snoppen..

.. gör susen i musen.

Haha vilket jävla rim... Tråkig humor.. Vad gör man.. Hihi!

Idag har jag jobbat. Diffade som vanligt. :S Nu lagar jag mat. Det är min dag och kväll. Förhoppningsvis får man en liten mysstund innan det är sovdags :)

Godnatt!

Planer

Idag blev inte riktigt som planerat. Lambi var så trött och sov ända till fyra idag så det blev ingen promenad. Jag träffade Gamze istället och vi åkte till en sjö med Cindy, där vattnet hade frysit och vi gick runt på isen. Det var massa folk som åkte skridskor och det såg jätteroligt ut! Vill oxå! Cindy var helt galen. Hon åkte runt som en raket på isen och tyckte det  var det roligaste hon gjort på år och dar. :)

Snart ska jag kolla på Mamma Mia. Har velat se den länge, så nu äntligen ska jag se den. :)

Trevlig kväll

Söndag

Veckans vilodag är det idag. Men jag har ingen större lust att vila. Eller jag har vilat klart. Jag väntar på att Lambi ska vakna så vi kan äta frukost. Idag ska vi åka till Gålö och gå en långpromenad med Cindy i skogen. Jag vill ta med picknick, men Lambi tycker det är töntigt. Haha, får se hur det blir. Senare ska vi äta kinamat. :) Hoppas att v hinner städa lite också. Skulle behöva rensa ur vår klädkammare. Vi har ingenstans att ha våra kläder nämligen. Eller allt ligger huller om buller i klädkammaren, så om man styr upp lite därinne blir det nog bra. :)

Jag saknar Gamze fortfarande. Längtar tillbaka till Thailand när vi satt ute i värmen och åt frukost. Det var så mysigt... Drömma kan man göra.. :)

Sol och vår

Ååååh vad jag längtar tillbaka till solen!! Längtar också tills det blir vår här i Sverige. Det är så mysigt med vårkänslor. Hihi!

Underbara Lambi

Min älskling åkte för att handla choklad till mig nu... Tack min prins <3

Kärlek

Vackert är allt som ses med kärlekens ögon.



Tillbaks till verklligheten

Imorgon är det dags att börja jobba igen. Kom ju hem i onsdags, men har haft semester idag och igår. Det är så jobbigt att börja jobba när man har varit borta. Gaaaaaaaah nu börjar det igen. Fast det kommer gå ganska smidigt tror jag. Kors i taket, men jag har faktiskt saknat en person på jobbet! Haha! Dvs på mitt nya Forex. Mina gamla kollegor saknar jag hela tiden. :(

Imorse vaknade jag runt halv 9 fast jag kunde ha sovit hur länge jag ville. Men eftersom jag fortfarande är lite på thailändsk tid så kunde jag inte sova mer. Det känns som att jag kommer prata om Thailand ett bra tag framöver, så vänj er. :D Jag längtar fortfarande tillbaka...... När jag gick upp satte jag mig vid datorn, kollade på tv, plockade lite ögonbryn som Lambi påpekade att det hade växt haha för att fördriva tiden tills Lambi skule vakna. Jag ville ju förstås inte äta frukost själv. Hatar att göra det. Gör ju ändå det mestadels när jag jobbar så när man kan få sällskap ska man passa på. Jag gjorde lite toast och till slut kom älskling upp. När vi ätit åkte han till jobbet och jag städade lite hemma och tog en dusch. Sen köpte jag sushi och åkte till pappa som var hemma från jobbet för han hade varit på begravning. Nu är jag hemma igen och snart ska jag hämta Lambi som är på gymmet. Vi ska åka till måp och äta mat. Revbensspjäll som jag älskar! Muuuums!
 
Av nån anledning känner jag mig väldigt lycklig idag! :) Tack mina älskling för det! <3 Speciellt Lambi! <3

Hem ljuva hem

Träffade Jess idag. Det var så kul att träffa henne. Hon var ovanligt glad idag, roligt att se! :) Jag med för den delen! Det känns som att det här året kommer bli riktigt bra. Hihi! Hoppas det för med sig mycket kärlek och lycka.

När hon hade gått började jag att städa i badrummet och det var ju på tiden. Haha! Fick dessvärre feber under tiden så det blev ett snabbt avslut. Vet inte om jag har nämnt tidigare att jag blev sjuk sista dagen i Thailand.. :S

Nu ska jag vila lite sen hämta Lambi på jobbet. God natt


Tillbaka i Sverige

Trodde att jag skulle bli superdeprimerad när jag kom tillbaka till Sverige. Men icke! :) Kylan känns ganska skönt och jag får äntligen gosa med min älskling. Som jag har saknat honom!! :) Och Cindy! Och mamma och pappa också faktiskt!

Men just nu saknar jag Gamze!! Har ju varit med henne dygnet runt i två veckor så det känns lite konstigt att inte ha henne här. Vi har haft det såååå himla underbart! Det har varit den bästa semestern nånsin!! Som vi har skrattat... Dygnet runt hela tiden. Det har verkligen varit så jäkla roligt!!

Idag ska jag städa och fixa lite hemma och träffa Jess. Ska bli mysigt! Vi har massor att prata om och så har jag förstås saknat henne massor!! :D

Min älskling ligger och sover nu och jag är vaken. Kunde inte sova mer.. Har lite jetlag fortf eftersom klockan är 16 i Thailand nu.. Ååååh längtar tillbaka. Vid den här tiden låg vi vid poolen och käkade chips och rökte... Det var livet... :)

THAILAND

är underbart!! :)

Helt galet ställe. Och helt underbart!

Vi solar och badar och festar. Thats it! :D Det är ca 40 grader varmt och man orkar knappt vara i solen. Igår var vi på Phi Phi Island och det var ju bara bäst av allt!! Vi snorklade och blev bitna av fiskar (!!!) som jag alltid har varit rädd för. Det gjorde dock inte speciellt ont. Stranden där var underbar. Helt fantastisk.
Vill inte åka härifrån. Fan vad jobbigt det känns. Här är allting så lätt. Man bara lever och har det bra. Det enda jag kunde vara utan är dock alla jävla myggor.

Ha det underbart! :)

RSS 2.0