Blondiner har roligare?

We will see....


Valborg

Idag är det valborg. Jag är ledig idag och imorgon. Skönt! Det är soligt ute och inte ett moln så långt ögat kan nå. :P Idag ska jag, Lambi, Gamze och Fredrik grilla. Vilken tur vi hade med vädret! :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Alla jobbar ju till 4 eller nåt. Men jag får väl sysselsätta mig själv.

Hörs

Självklart...

...har jag inte börjat laga mat. Gaaah jag blir galen på mig själv. Men men, jag gjorde nåt bra. Jag har ju som ni vet varit lite nere/deppad/sur senaste tiden. Nu har jag tittat runt lite på nätet och kommit på en bra grej. Lite Blondinbella-varning kanske men det är okej.

Jag ska varje dag skriva ner tre saker som jag tycker om med mig själv eller som jag har gjort bra idag.
Dagens bra:ings är:

- Lekte apport med Cindy fast jag inte orkade
- Jag var riktigt snäll mot Åsa idag när hon ringde huvudkontoret istället för att prata med mig, även fast jag ville skrika som en galning
- Jag orkade äntligen ta mig till solariet idag, så nu kan jag känna mig fin :)

NU ska jag laga mat!

Onsdag

Asså vilka pissdagar det har varit denna vecka. Blääääää! Haft världens stressigaste dag på jobbet, eftersom min chefs dotter ramlat och slagit sig så hon var tvungen att dra innan nån ens hunnit äta lunch. Då bröt förstås helvetet loss. Jag gjorde klart det jag höll på med och sen gick jag och åt. Jag satt på en mongolisk buffe restaurang och åt, när en familj satte sig bredvid mig och började skrika och flamsa runt som idioter. Jag reste mig genast och gick, för att jag blev så irriterad. Min lunch var förstörd. Sedan svischade hela dagen förbi. Massor att göra och massor av problem. Tiden gick fort i alla fall, och halv  6 slutade jag. Det blev inte bättre när jag kom hem för två minuter efter jag kom innanför dörren började jag och Lambi bråka om nåt som jag inte ens minns. Eller joo.. Men hur som helst, så gick jag ut med Cindy och när jag kom tillbaka var vi vänner igen. Det är bra! :) Hatar långsynta människor..Spela roll liksom..

För en stund sen var jag och solade och nu ska jag laga mat. Hörs

Tisdag

Idag missar jag inte DHW! Kollar just nu! :)

Arbetsdagen var lång. Var så himla trött hela dagen, fast det var ganska mycket att göra. Imorgon jobbar jag till halv 6, sen är jag ledig torsdag och fredag! Riktigt skönt! :)

Jobbigt va?

Kollar på ballar av stål.. Hihi det är så himla kul!

Handlat

Nu har jag varit och handlat! Hann inte riktigt städa som jag skulle. Började göra andra saker som vanligt. Men nu när jag har plockat upp alla varor så ska jag faktiskt ta itu med städningen. Det är inte så stökigt trots allt. Ska bara dammsuga och skura golven så är det klart! :)

Min älskling har fortfarande inte kommit hem från jobbet. Han skulle sluta 19, men sen ringde han och sa att det kanske blir till 21. Så det här nya jobbet kanske inte var så bra i alla fall. Inte om han ska komma hem halv tio varannan vecka. Då kan han lika bra jobba på Statoil tycker jag. Jag vill ha min älskling hemma ju! Jag har köpt en liten liten överraskningen till honom när han kommer hem, så han ska bli glad. Det blir han nog. :)

Kramis!

Efter stallet

Nu har jag varit i stallet. Red Anton och Billie. Det gick bra. Det var dock lite läskigt att rida Anton. Jag har ju som jag nämnde förut, inte ridit honom sedan jag ramlade av och fick hjärnskakning, så det var lite LÄBBIGT! Men det gick i alla fall. Vi red bara en kortis i skogen. Efteråt blev det Billie. Hon är under inridning och idag travade vi för första gången. Roligt! Det är dock inte samma lycka som det var att rida in Sune och Anton. Dom är mina små bebisar som alltid kommer vara bäst. Speciellt Sunis! :)

Nu är jag på bättre humör än vad jag var tidigare idag. Känns bra! Jag åt aldrig choklad förut eftersom vi inte hade nån god choklad hemma och jag orkade inte handla. Men jag ska försöka tvinga Lambi att köpa det innan han kommer hem. Idag känns det som att en filmkväll skulle sitta fint! :)

Nu ska jag kasta i mig något att äta och sedan börja städa!

Måndag

Det är strålande sol ute, och jag borde vara på topphumör för jag är ledig idag och ska till stallet om några timmar. Ändå känner jag mig nere. Aldrig är man nöjd asså.. Suck!

På morgonen var jag och Lambi och beställde badrumsskåp och handfat. Det var det enda som behövdes beställas. Allt annat finns på lager. Nu äntligen börjar det hända grejer!

Idag ska Lambi provjobba på sitt nya jobb. Han börjar om tio minuter. Lycka till älskling.

Nu ska jag ligga i sängen, titta på tv, äta choklad och tycka lite synd om mig själv så kanske det känns bättre sen. :)

Hörs seN!

Söndag

Idag är jag ledig! Gud vad skönt det var att sova. Vaknade för ca en halvtimme sedan. Har duschat och ska käka frulle nu. Sen ska jag åka med mamma och köpa blommor till balkongen och ett par skor som jag vill ha. Sen blir det sola hos måp. Det är så himla varmt och skönt ute idag! :)

Imorgon är jag också ledig! Så himla skönt! Först ska jag och Christopher åka och beställa möbler osv till badrummet som vi äntligen ska börja bygga om! :) Sen ska han provjobba sitt nya jobb. Hoppas det går bra.. Och jag ska rida på Anton. Har inte ridit honom sedan jag ramlade av honom och fick hjärnskakning för ett halvår sen, så det blir spännande. Hoppas jag inte skiter på mig! Haha..
Igår red jag och Anja ut på en riktigt lång tur till Ekeby. Det finns en galoppslinga där som är så härlig när man har en bra häst som bara race:ar runt hela banan. Jag red Paddel och det gick förvånansvärt bra, men jag var helt mörbultad efteråt. Han är så himla mycket häst, så det är mycket att hålla reda på. Det var kul i alla fall! :)

Ha en bra dag!

God morgon!

Idag är det lördag!! :) Jag ska snart åka till jobbet tyvärr. Men jag jobbar bara till 3 så det är ju ganska ok. :) Det kliar som fan i min näsa och till och med i öronen för jag är allergisk mot pollen. Usch! Det är strålande solsken ute och redan varmt. Önskar att jag inte jobbade!
Efter jobbet ska jag till stallet och rida Paddel. Det var ett tag sen jag red honom. Han har varit lite istadig den senaste tiden, men det ska nog gå bra. :)

Nu ska jag käka frulle och sen rulla till jobbet!

Ha en bra dag!


Torsdag

Fan vilken lång dag det var på jobbet idag. Men den kunde varit längre. Jag var nämligen en halvitmme sen på morgonen. Trodde att jag började 11, men det var visst 10,30! Haha..

Lambi hämtade mig efter jobbet eftersom han ändå var i stan. Då åkte vi och köpte pizza och nu har vi ätit. Ska snart dra och sola lite. :)

Hejdå!

Onsdag

Igår, jävla bajs, missade jag DHW. Jess var här och vi kollade på film. När hon hade gått kom jag på att det var DHW på tv. Jag hann bara se tio minuter. SKIT!

Idag har det varit en ganska bra dag på jobbet. Lagom mycket att göra och så. Perfekt. Efter jobbet åkte jag till ridhuset för att kolla på Sune och Anton som skulle hoppa. Guuuud vad roligt det såg ut. Jag vill också! I varenda språng så kröp det i benen på mig. VILL OCKSÅ! Efter en och en halv timme blev det kallt. Anja skulle rida Paddel efteråt också. Jag tittade lite på dom också innan jag åkte hem. När jag kom hem frös jag som in i helvete! Fan vad kallt det var.. Men nu ligger jag i sängen under täcket med min mjuka morgonrock, så jag är upptinad igen. :)

Imorgon jobbar jag sent. Tråkigt. Blä! Och på fredag också. Sen jobbar jag på lördag också. Suck... Sen är jag dock ledig söndag OCH måndag. :) Min älskling är också ledig på måndag så då ska vi sova ut tillsammans. Det är det bästa jag vet! :)

Jag funderar på att laga mat, men vet inte om jag orkar. Ska tänka lite på saken. God natt!

Rån

Idag blev Forex på Sveavägen rånat. Känns lite läskigt! :S Usch... Kan inte folk bara jobba och tjäna sina egna pengar istället så slipper oskyldiga anställda gå till jobbet med hjärtat i halsgropen! Blääää..

Nu har jag kommit hem från stallet. Red min älskade Sune idag. Han har inte riktigt varit sig själv sen jag ramlade av honom. Tror han blev ganska skrämd den gången. Sen dess har han i alla fall gått på tårna och man kan inte rida ut själv på honom. Tråkigt! :( På onsdag ska han på hoppkurs. Då ska jag följa med. Ska dock inte rida, utan bara titta på.

Imorgon ska jag träffa Jess. Vi ska snacka skit och se på film. Mysigt! :)

Lambi är på fotbollsmatch. Djurgården spelar mot Bajen. Det står 1-1 såg jag på Aftonbladet. Heja Djurgårn!!! :P Haha..

Nu ska jag äta nåt och titta på tv. God natt!

Måndag

Kom precis hem från jobbet. Var helt okej idag. Ganska lugnt.. Nu ska jag åka till stallet och rida i kvällssolen. :)
MYS!

Underbar helg

En lugn med skön helg har jag haft! I fredags var jag hemma efter jobbet med Lambi och kollade på film. På lördagen träffade jag Gamze och vi fikade en snabbis, innan jag och Lambi åkte till mamma och pappa och grillade. Senare på kvällen var vi hemma och kollade på film. Idag har vi varit på olika köksleverantörer och kollat på kök. Vi åkte lite fel när vi skulle åka till Ikea i Barkarby, så vi har åkt mycket bil också. Haha.. Sen har jag, Lambi och Cindy varit på en liten strandpromenad. Det var soligt men kallt och blåsigt så vi gick hem ganska fort.

Har inte haft lust att skriva nånting på senaste tiden. Därav dålig uppdatering.

Jag mår bra och är lycklig i alla fall! :)

Man är sin egen lyckas smed

Det stämmer verkligen! Förutom vissa saker som man inte kan hjälpa. Men allt har en mening. Ibland kan man bara inte förstå vad det är!

Idag har jag jobbat. Det var en lugn dag, men helt plötsligt en timme innan jag skulle gå bröt helvetet ut och jag fick sluta senare, SOM VANLIGT! Blääääää..

Orkar inte skriva mer..

Annan dag påsk

Har varit dålig på att uppdatera i helgen. Har inte haft lust att skriva nåt helt enkelt.

I fredags kom Gamze, Nati och Jess hem till mig. Vi käkade och drack lite och hade jättekul. Gamze heter numera Namnlös, Jess heter "Du ska inte heta nåt", jag heter Jippie och Nati heter Pocahontas. Hmm.. Haha det var kul i alla fall.. :P Av nån anledning blev vi dock skittrötta och somnade tidigt. Alla sov över hos mig. Jättemysigt. Synd bara att vi somnade så tidigt som sagt..

Påskafton- I lördags jobbade jag från 10 till 3. Sen åkte jag hem och hämtade Cindy för att sedan åka till mamma och pappa och farmor. Vi åt påskmat och pratade osv. Runt 7 åkte jag till Lambis mamma där hans bror med flickvän och hennes mormor var. Vi åt massor av mat och pratade och skrattade. Vid 23 åkte jag och hämtade Lambi som precis kommit tillbaka från Götet. Djurgården hade förlorat så han var inte så glad. Vi åkte hem efter en stund..

Påskdagen- Igår sov vi ganska länge. Gick upp runt tolv eller ett. Käkade frulle sen åkte jag och mamma till Jess och Marie. Vi satte oss ute i solen och drack kaffe och åt kakor. Fan vad vi skrattade.. Det var riktigt mysigt. Brukar inte prata med mamma och Marie(moster) på det sättet. Det var roligt!

Idag ska jag försöka städa lite hemma och kanske sola, och senare ska jag rida. :)

Hörs sen!

Långfredag

Vilken strålande dag det är ute! :) Solen lyser och himlen är blå. Underbart!

Igår fick jag blommor igen av min älskade pojkvän!! Han är världens bästa min älskling :)
Snart åker han till Borås.. Tråkigt att inte sova med honom inatt. :( Men Natalia blir ett bra substitut. :) Hon och Gamze ska komma hit och vi ska mysa och kolla på film. Det blir myspys!! :D

Fan vad skönt det är att vara ledig idag. Riktigt skönt.. :) Imorgon jobbar jag dock men är ledig söndag och måndag. :)

Ha en bra dag!

Skärtorsdag

Är det idag kom jag på nyss. Alltså den dagen påskkärringar kommer och knackar på och vill ha godis. Men hos oss har ingen varit hemma förutom Cindy så om det var nån och knackade på här idag blev de utskällda. Stackarna..

Igår hade vi månadsmöte som drog ut på tiden. Som vanligt. Alla snackar alltid så jävla mycket. Det är meningen att mötet ska sluta 21,30 men vi sitter alltid där en timme till. Tänk att alla kan ha så mycket att säga fast vi ses varje dag på jobbet. Det suger i alla fall att komma hem 23,30 när man har varit på jobbet sedan klockan nio. Usch...

Imorse när jag skulle till jobbet regnade det. Trodde att det skulle bli en SKITdag. Men det har varit en bra dag. :) Tiden gick skitfort på jobbet. Kändes som att jag var där några timmar bara. Sånt gillar vi!! :D
Nu är jag hemma. Min stackars älskling är också hemma, för han har fått migrän. Tycker så synd om min stackars älskling.. :(

Imorgon är jag i alla fall ledig! Japp, FOREX HAR STÄNGT EN RÖD DAG! Woho! :) Eftersom Lambi åker till Borås eller vad det var imorgon så ska Nati komma hit och sova över. Hon har inte sovit hos mig på evigheter! Vi ska kolla på film och ha riktigt mysigt! :) På dagen/eftermiddagen så ska jag kolla på Sune och Anton som ska på hoppkurs. Tyvärr blir det inte jag som hoppar Sunis. :(

Hörs sen!

Ååååhhh!!

Faaaan asså vad sur jag blir.. Jag SKULLE ju på bröllop på torsdag. Tack vare min chef, så kan jag inte det nu. SUCKS!! Asså allt jävla slit man gör för det där företaget... So not worth it!!! Man gör MASSOR men får inte ett jävla piss tillbaka... Faaaaaaan!!!!!! Ursäkta de sura minerna... Men man blir ju fan förbannad när man blir motarbetad hela tiden. BLÄ!

Nu ska jag laga mat och kolla på DHW. Spännande! :)

Veckoplanering

Jag gillar att läsa på andras bloggar om vad de ska göra i veckan så här kommer min veckoplanering också! :)

ARBETE
Eftersom det är påsk denna vecka så har vi stängt på fredag. Dock har vi öppet på lördagen, och då jobbar jag förstås. Som vice affärschef tycker jag att det går bra. Mitt jobb är att se till att försäljningen ökar och det gör den! :)

NÖJE
På torsdag blir det som sagt bröllop för min del. Alltså inte för mig, men jag ska GÅ PÅ bröllop. Sen ska jag träffa Jess och umgås lite med famlijen i helgen eftersom det är påsk. Min älskling ska åka till Göteborg på fredag för det är Djurgårdsmatch på lördagen, så jag är ensam på fredagen. Hatar att sova ensam! Men jag har Cindy i alla fall. Eller så kanske jag sover över hos nån, om ingen vill sova hos mig! :) Förhoppningsvis ska jag hinna med lite ridning i helgen också! :)

Måndag

Det har varit en helt ok måndag. Var så jävla trött på jobbet idag bara. Men tror att det beror lite på att jag är allergisk mot pollen som börjar komma nu. Flera jag känner börjar känna av det nu, så nu är det dags att vara konstant förskyld några månader.

Det är så himla fint väder idag, så man blir på så bra humör. Supermysigt! :) Nu sitter jag och kollar på 2 och en halv män. Älskar den serien! :) Ska äta nåt nu.. Hörs sen!

Våren försvann

Fan vad tråkigt.. Det är alldeles regnigt ute. Blä! Har precis varit och klippt mig. Det blev skitdåligt. Eller det ser typ ut som innan. Jag måste gå och klippa mig igen. Fan asså. Hon som klippte mig var så jävla kaxig också. Jag vågade inte kaxa tillbaka, för mitt hår var ju i hennes händer. Hon kunde lika bra rakat skallen på mig. Sen från ingenstans försökte hon göra reklam för nåt jävla pulver som man har i håret. ÄT BAJS tänkte jag då. Fan vilken rutten dag. Igår som var så himla bra. Men det är så ibland. Det blir bättre. :)

Snart ska jag till stallet. Det ska bli kul! :)

Våren är här

Jag har varit i stallet och ridit på morgonen i vårsolen. Så mysigt! :) Det är ca 15 grader ute och man tror nästan att det är sommar.

Underbart!

BAJS

Hatar när man är på skitbra humör och sen kommer nånting och förstör det. BAJS!

Nu ska jag träffa Gamze. Hoppas hon kan få mig på bättre humör!! Det kan hon säkert! :)

Kaos på jobbet som vanligt

Som vanligt drunknade man i uppgifter att göra på jobbet. Jobbade över en kvart. Fan vad det suger att jobba över utan betalt. BLÄ!

Nu ska jag laga mat!


Den rätte för Rosing

LINDA ROSING. Asså vilket jävla skämt! Att hon till slut valde en 19årig kille. HAHAHHA!! Inte för att det är nåt fel på killen men hon?! Hon måste ha hamnat i nån ålderskris om hon tar en kille som är mer än tio år yngre. Eller så är det för hon provat allt annat, dvs samma ålder och äldre, men inte lyckats. Så nu kanske hon tror att det ska hålla med en YNGRE kille.

Idag har jag för övrigt jobbat. Vi hade MASSOR att göra som vanligt. Slutade 30 min senare än vad jag ska. Så trött på det, för man får inte betald övertid. Bajs.

Nu ska jag gå och träffa min älskade Gamze. Hörs sen!


Onsdag

Jag hade en bra dag igår på nk. Dom som jobbar där är roliga så tiden går fort. Det är bra. Efter jobbet träffade jag Gamze och vi tog en fika. Sen åkte jag och Lambi och handlade lite mat, och jag lagade mat när vi kom hem samtidigt som jag kollade på DHW. Sen var jag så himla trött så jag somnade.. Orkade inte ens kolla på Scrubs. Nu ska jag ut med Cindy sen till jobbet! :)

Måste säga att min älskling är världens gulligaste! <3 :)

Ha en bra dag!

RSS 2.0