Kan Gud vända en ryggen?

Shit.. Kan inte sova.

Alltid när jag bett till Gud har jag fått nån slags respons. Men på senaste tiden, ingenting. Kan Gud vända en ryggen? Blir man inte förlåten hur många gånger som helst? Kan Han få nog? Om inte Gud kan förlåta en, vem kan då?..

Jävla skit.

In my face

Idag har jag lagat bilen! Ska besikta den, och sen är det ajöss med den! Fan vad sköööönt att bli av med den. Cant wait! Hoppas någon vill köpa den!

Efter det åkte jag hem och städade lite och så stallet förstås. Skulle ut med Statoil gänget  på kvällen men det blev inställt.. Tråkigt..

Tänker fortfarande på hur man alltid vill ha det man inte kan få. Som en vän sa: Its all about timing.
In my face.....
Man får bara hoppas på att man är där på rätt plats vid rätt tillfälle. Lycka till!

Ta chansen

En sak!..

OM MAN INTE CHANSAR KAN MAN ALDRIG VINNA!

Nu kommer några riktiga klyschor IGEN.
Hellre ångra det man gjort, än ångra det man aldrig gjorde.
Hellre chansa och misslyckas än att aldrig våga försöka.
Gör allt du gör helhjärtat så kan du aldrig tänka; varför försökte jag inte lite till?
Man lever bara en gång, så det borde man göra till fullo.
Lev varje dag som om det vore din sista.

Lycka till!

Helgen är här!

Nu är det helg för mig :) Är ledig från och med imorgon.. Så skönt! Fast ändå typ fullbokad. Som vanligt. Orkar inte! Imorgon ska jag laga bilen, sen hem och städa för att sedan åka till stallet. Till sist träffa Statoil gänget. Upp tidigt lördag och dra till stallet. Osv..

Nu har jag och Gamze bokat biljetter till THAILAND! Ska bli sååååå kul! Det blir inte förrän december, men vi har i alla fall något att se fram emot. :) Känns super! På söndag ska jag träffa Gamze och Natii för att boka vår Londontripp som äger rum i sommar. Då blir det relaxing, shopping och fest förstås! :)

Om två veckor drar jag till Finland för att hälsa på några släktingar. Det blir mycket resor i år. Roligt! :D

Nina i ett nötskal

Man vet inte vad man har förrän man förlorat det. Varför är det alltid så? Man uppskattar alltid saker och ting försent. Varför kan man inte fatta att det man har är så värdefullt och se till att behålla det?

Nu är det ändring. Ska bli en snäll och bra människa som uppskattar allt som Gud givit mig. Jag har ju trots allt en miljon glädjeting i livet! :) Familjen, underbara vänner, Cindy, Sweetis, ett jobb jag trivs med, ett hem att bo i, osv.. Men trots allt bra måste man ändå klaga lite.. Jag har allt.. Utom nån att dela det med.. Vilken klyscha!! Haha! Men sant.

Från en sak till en annan....
Kom hem från jobbet för en stund sen. Hoppade av bussen tidigare och GICK hem till mamma och pappa för att hämta Cindy. Sen GICK jag och Cindy hem. Mycket uppskattat av min lilla glädjespridare. :) Nu är hon så trött och ligger bredvid mig på en kudde och sover.
Snart ska jag också bädda ner mig. Det börjar bli dags. Ska försöka lägga mig tidigare. Var sååå jävla trött imorse. Undra varför. Kan det bero på att man är uppe halva natten fast man ska upp tidigt. Som sagt skärpning skärpning!

GOD NATT

Mina fina blommor



Mina fina blommor på balkongen.. Så stolt! :D

God morgon

Nu sitter jag och äter frukost framför tvn. Har varit i stallet på en skogsrunda med Sweetis och släppt ut hästarna. Igår hoppade vi. Det gick jättebra!! När vi skrittade ut först var hon seg, men när vi kom in i paddocken och såg hindrena blev hon het som vanligt. :)

Igår träffade jag Gamze på kvällen och gick och solade och sen tog en fika. Alltid lika mysigt!! Finns ingen bättre än du lilla älskling! Jag brände mig lite på baksidan av benen och ryggen. Har ju inte solat på månader! Haha!

Nu ska jag gå och ta en dusch.. Ha en strålande dag!

Lång dag

Idag har varit en lång dag! Gick upp tidigt ca 7,15 för att åka till stallet. När jag kom dit var Anja typ klar med allt och hade börjat släppa ut hästarna. Så eftersom jag inte skulle rida släppte jag ut Sweetis också.. Mockade och åkte hem. Tog en snabbdusch för att sedan åka till verkstaden. Väl där bekräftade dom mina farhågor. Det blir dyrt att laga bilen. Jävla skit. 5000 fucking jävla spänn. Skulle kunna göra nåt såååååå mycket roligare än att laga en jävla bil som jag hatar!

Efter det tråkiga beskedet bokade jag en tid till nästa vecka och sen åkte vidare till Handen centrum. Köpte lite mascara och en högtalare som man kan koppla mp3n till och ha på stranden. Superbra ljud för bara 149:-! :D Nu har vi nåt att lyssna på mina älsklingar!

Sen åkte jag hem och satte mig på balkongen för en mysstund :)

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Har hämtat Cindy och nu ligger hon och sover. Käkade vääääärldens godaste morotskaka idag från Coffehouse. Den var såå god! Saftig och helt perfekt! Verkligen super! Kan inte förklara tillräckligt..

Nu är det läggdags.. Har nån jävla GUL dag imorgon så jag ska stå i kungsträdgården och sälja konton. Fan vad kul!!... not..

Godnattis!!!

Hemma från jobbet

Nu är jag hemma från jobbet. Var just och hämtade Cindy och fick kokosbollar och morotskaka av mamma. Såååååååå gott! Det var verkligen vad jag behövde! Tänkte precis när jag gick av bussen i Tungelsta att "fan jag borde ha köpt den där chokladen jag var sugen på på Pressbyrån i alla fall". Så sträckte mamma från ett fat med godsaker precis när jag kom innan för dörren hos dom. PERFA!

Det gcik bra på jobbet idag. Ganska bra merförsäljning. Ako har lärt mig merförsälja på ett bra sätt. Istället för att hålla på att berätta om uttagsavgifter i utlandet för varenda jävla kund. När vi äntligen skulle stänga kom det en hjord av människor som skulle ha hjälp med alla möjliga saker så vi fick stänga ca tio minuter senare än vanligt. Och jag hann inte med mitt tåg som jag hade tänkt. Jävla skit! Jag hade i alla fall kul på tåget för Gamze sms terroriserade mig. Uppskattat! :)

Sov sött!

Jävla pollen!

Vaknar av att ögonen kliar och att man nyser som en dåre!.. Fan vad jobbigt..

Igår kväll var jag hos Jess och Migge på en fika. Det var jättemysigt! :) Kul att träffa henne. Var ju typ flera veckor sen. Vi hade mycket (!!) att prata om! :) Det är så underbart att se två människor så kära i varandra. Kan inte låta varandra vara liksom. Måste hela tiden retas, petas, nypas och pussas. Sådär gulligt nykära som inte går att fejka. Guuuuuud vad avundsjuk jag blir, men glad för hennes skull förstås. ;) Where is my prince?

Nu sitter jag i soffan och kollar på Våra bästa år som vanligt, haha! Har varit i stallet och ridit Sweet. Gick bra, men hon var super pigg. När vi skulle galoppera bara drog hon iväg som en raket. Det var bara att hålla i sig! Haha!

Om ca 1,5 timme ska jag åka till jobbet. Det är alltid lika jobbigt att börja jobba igen efter man varit lediga ett par dagar. Sååååå segt.. Måste till apoteket innan jobbet och köpa allergimedicin.

Ha en bra dag!

Efter lång frånvaro

Har inte orkat skriva på länge. Men nu är jag här igen.

Idag är en ganska seg dag. Har sovit till typ 12. Nu kollar jag på Våra bästa år. Sen blir det stallet och senare en fika med Jess. Det var såååå längesen vi sågs. Snart flyttar hon och då flyttar även jag hem till mamma och pappa. Känns lite tråkigt men bra på samma gång. Skönt att inte vara ensam varje kväll. Fast lite jobbigt att flytta hem när man är van vid att ha allt på sitt eget sätt hemma.. Men det löser sig :)

Igår red jag först Sune och sedan hoppade jag med Sweet. Hon tyckte det var jättekul såklart och flög fram över banan. Det är en tävling 8 juni. Tror att jag ska anmäla oss till den faktiskt. Även fast vi inte har hoppat mycket på senaste. Anja tror att vi hinner komma i form tills dess så det blir nog tävling för oss! :)

Idag ska jag rida Anton. Han har inte blivit riden på några veckor nu, men det ska nog gå bra. Han är ju duktig!

Ha en bra dag!

RSS 2.0