Ibland

Ibland är allt som bitar i ett pussel. Klaffar perfekt. Då är livet som bäst.

Nu sitter jag i solen utanförhuset hos mamma och pappa. Det är jättevarmt och jag önskar att jag vore på stranden. Men jag har jobbat idag och ska snart dra till stallet.. Så kul.. Not... Men imorgon blir det sola och bada! :)

Tack mina älsklingar som gör livet bäst! <3

Solen steker genom Forex väggar

Varning för lyrik!!

Every rose has its thorn
Every night has it's dawn

Elenor på jobbet har det tatuerat på armen. Så jävla ballt tycker jag...

Faaaaaaan vad livet är underbart ibland! Fast jag har börjat jobba igen och det är supervamt och soligt ute, och jag ska jobba kväll, så är jag på toppen humör idag! Precis innan jag gick på semester kändes alls jobbigt. Flyttat hem till måp (läs: mamma och pappa), bilen var paj och fick körförbud, jobbet gick dåligt.. Allt var piss. Men som man brukar säga: Efter regn kommer solsken!
Kan bara bli bättre...... <3


Long time no see

Mycket har hänt senaste veckorna. Jag har varit i Meixco, London, har huset fullt av kattungar och ska köpa ny bil nästa vecka!

Mexico
Var underbart! Men som alla vet, underbart är kort. Vi var där i tre dagar. Åkte med min faster. Resan tur och retur tog nästan lika lång tid som tiden vi spenderade där. Det var skitvarmt, fint, superlyxigt och god mat. Jag blev ganska brun men har nu typ flagnat bort allt och jag ser ut ungefär som en orm som ömsat skinn. Did I say hot? I meant NOT!
Det bästa var att det var så jävla varmt hela tiden!
Det sämsta att jag blev sjuk av ACn på rummet! :(

London
London var inte fullt lika vackert men åååååååh så roligt vi hade! Åkte dit med mina kära bästisar Gamze och Natalia. Vi var superbesvika på hotellet, shoppingen och festlivet men vi hade skitkul i alla fall! :D Vi shoppade, festade, gick på vaxmuseet och kollade in Big Ben. Åt fish & chips som skulle vara så himla utsökt i London men det smakade skit. Sibylla rocks! Vi gick självklart till Starbucks och drack kaffe och frappuchino. Supergott! Väntar ivrigt  till Sveriges premiär! :) Vi irrade runt en hel del eftersom allt såg likadant ut men vi var rätt duktiga i alla fall. Hittade fram till slut åtminstone.
Det bästa med London var nog Camden town. Fanns massa småbutiker med mycket skit men vi hittade en del små saker och snygga klänningar i alla fall! :) Där fanns också det bästa matställena. Det var små stånd med massa olika asiatiska, indiska och arabiska maträtter som man kunde mixa som man ville. Billigt och bra!
Det sämsta var att vår tunnelbanestation var avstängd just den helgen vi var där. SÅKLART!
Måste också skicka en hälsning till London: SKAFFA RULLTRAPPOR!


Mammas och pappas kattungar har blivit så stora och är överallt i hela huset. Man vågar knappt röra sig för att inte trampa på dom! Dom är supersöta men längtar faktiskt tills dom drar härifrån..

Nya bilen ska jag hämta förmodligen på tisdag. Äntligen gick mitt hatobjekt till kärra genom besiktningen tack vare min älskade Lambi. Thank you darling! <3 Bara läääääängtar till min volvo! :D

Ikväll skulle jag ut med Nati men jag hade så jävla ont i magen på jobbet så jag orkade inte. Fick sitta hemma vid datan istället och trycka i mig ipren... Sorgligt men sant.. Min älskling är ute nånstans med vänner så inte ens han är här och tröstar mig.. Stackars mig... Börjar få huvudvärk också.. Jävla skit! Ska gå och lägga mig nu..

GODNATT!

Resfeber

Börjar få liiiiiiite resfeber inför imorgon. Inte för resan så mycket, utan mest för att lämna min nära och kära hemma. Kommer sakna er alla! <3

Imorgon åker jag alltså till Helsinfors och på söndag blir det Mexico! Ska bli jätteskönt!! Har haft semester nu en vecka då jag har slappat mest. Ridit lite och hunnit vila mycket. Igår hade jag dock en mycket dålig dag. Blev bl a stoppad av polisen för att det var körförbud på bilen. Jag trodde att jag hade minst en vecka till på mig, men så var det tydligen inte. Och på verkstaden verkar dom inte veta vad dom håller på med, eftersom bilen fortfarande är paj efter x antal undersökningar. Lambi min lilla ängel säger att han ska fixa bilen medan jag är borta så att den ska vara hel när jag kommer hem. THANK YOU DARLING!

Snart ska jag ta en dusch och sen städa lite och sedan packa. Kanske. Eller så gör jag det imorgon. Får se! Haha!

Ha en trevlig sommarvecka!


Regnig dag

Min första dag på semestern blev regnig. Det har verkligen regnat hela dagen! So boring! Jag vaknade vid nio och åkte till stallet. När jag kom hem satte jag mig och kollade på Våra bästa år och lät Lambi sova lite. När min favorit serie började närma sig sitt slut, tänkte jag att jag skulle väcka Lambi. Lättare sagt än gjort. Han är den värsta latmasken man kan tänka sig och man måste tjata i en timme innan han ens rör på sig. Måste komma på nån bra taktik för att få upp honom ur sängen... Förslag?

När han äntligen kom upp åt vi frukost och sen skruvade ihop en av garderoberna jag köpte igår på Ikea med mamma och pappa. Sen åkte Lambi för att jobba och jag träffade Gamze. Hyrde film och käkade massa chips och godis. Tredje dagen i rad. Börjar få lite dåligt samvete.. Hihi! Men åååååå så gott! :D

Nu är jag hemma och har stoppat in lite kläder i min nya garderob, men det ser ut som ett bombnedslag i alla fall här. Fattar inte vad jag ska göra av alla grejer?..

Hoppas det blir en bättre dag imorgon med massa solsken!! :)

Söndag och semester

Kan det bli bättre? Idag är det söndag och min semester började igår. Igår vaknade jag sent eftersom jag var ute sent med tjejerna från jobbet i fredags. Var inte speciellt bakis, bara lite yr. Åt frukost och efter några timmar åt vi fläskkareé med klyftpotatis och sen kräftor. Det var super! :) I fredags var jag dessutom hemma hos Lambis mamma första gången. Det var lite nervöst, men kändes ganska bra efteråt. God mat fick vi och även roliga nyheter! :)
Lördag kväll tillbringade jag i stallet. Skrittade ut Paddel med Camilla och Arne och sen hyrde jag och Camilla en film som jag förstås somnade till. Åkte sen hem och sov tills nu. Såååååååå himla bra sov jag! 12 timmar!! Har haft semester i två dar och är redan utvilad. Jag har typ inga planer för veckan och det känns jättebra. Stressen är som bortblåst och jag ska bara slappa hela semestern. Idag ska jag dock köpa några böcker tänkte jag, som jag kan ha på stranden när jag åker till Mexico.

Nu ska jag äta frukost och sen måla naglarna! Fan vad nice att ha tid med det! :)

Ha en underbar dag!!!!!!!

RSS 2.0