Nu drar vi!!!

Det här är sista inlägget innan jag och min bästa kompis drar till Thailand. Har stressat hela dagen idag och nu är jag hemma och packar. Ska hämta Lambi på jobbet om en halvtimme. Vill packa klart innan han kommer hem.. Får se hur det går. Har sjukt ont i huvudet och har haft det hela dagen. Lite resfeber kanske :)

Hoppas ni får ett riktigt gott nytt år, för det ska jag ha!!! :)

Har bara ett nyårslöfte i år och det behåller jag för mig själv! :)

HEJDÅ SVERIGE!

Hur vet man?

Gud vilken jobbig dag. Har åkt runt en massa och stressat men känns inte som jag får nåt gjort. Blä.. Nu ska jag slappna av lite i alla fall. :) Träffa Jess och sen Nati. Jag kommer sakna dom när jag är borta men jag har i alla fall Gamze med mig! :)
Kvar på listan att göra är packa, rensa kameran och växla pengar. Resten får jag sköta när jag kommer hem. Faaaaan asså, det ska bli HIMMELSKT att åka bort!!!! :D:D:D:D Det enda jag ska bry mig om är min solbränna och att ha kul! Nu är det inte ens ett dygn kvar tills vi är påväg! Woho!! Kommer dock sakna min lilla Cindy... Men mest av allt.. Christopher.

Du får be en bön att tiden du behöver räcker till..

Isnt it strange..

how we all.. get a little bit wierd sometimes.

Man tror att man känner någon.. men man har ingen aning. Det är så svårt det där med att veta vem man kan lita på. Speciellt när man träffar nya människor. Man har ingen aning om vad de gått igenom och varför de är som de är. Kanske är det en ängel bakom fasaden, men det kan också vara en maskerad fiende. Gud vad hemskt.. Jag hatar att märka när jag har fel om en person, som jag trott mig veta vart jag har den. Nån man litat på och delat det mesta med. Blä.. Det gör mig ledsen. Kan man inte bara vara på ett sätt och sen hålla sig till det. Måste man hela tiden spela ett spel?

Stress

Nu börjar jag känna mig riktigt stressad! Har tusen saker att göra tills imorgon. Måste sätta fart nu!!! :)

Nedräkningen kan börja

På tisdag gäller det!! :) Hihi!!

Ny soffa

Idag fick vi hem vår nya soffa! :) De ringde från soffcenter och väckte oss kl 15. Då sa de att vi hade en timme på oss att hämta den. Det var lite konstigt att dom inte ringde tidigare tyckte vi eftersom dom troligtvis fick hem den i fredags. :S Hur som helst, vi kastade på oss kläderna och Lambi ringde snälla Nicklas som kom och hjälpte till. Mamma och pappa kom också som tur var. Soffan gick nämligen inte att bära upp för trappan eftersom vår trapp går runt axeln på sig själv och soffan var för lång. Så Lambi och Nicklas gick upp en bit i trappan med den och sen fick de liksom kasta den över räcket och pappa stod upp och tog emot. Det gick ganska smidigt i alla fall. :) Nu står den på plats och är jättefin och skön att sitta i. Hihi!

Snart ska vi åka och hämta Lambis bil och ställa den i ett garage, för nu står den hos måp. Sen blir det film och godis. :)

Borta bra men hemma bäst

Kom hem för en stund sen och nu sitter jag här. Har varit i stan med Gamze och Nati. Vi var på en mongolisk restaurang och åt. Det var sååå himla kul! Har inte skrattat så här mycket på länge. Hihi! Säger bara en sak Gamze: BIT etc. Hahaha! :D
Skulle egentligen åka hem till måp och sova där, för Lambi och hans kompis Nicklas ska kolla på UFC här i natt som börjar kl 4. Men jag ville ju sova hemma, så då blev det så. Gillar inte att sova borta. Hatar att vakna nån annanstans än hemma. Borta bra med hemma bäst. :D

Nu ska jag försöka fördriva tiden vid datorn och tvn tills galan börjar och Lambi och Nicklas flyttar från sovrummet till vardagsrummet. Nu sitter dom och håller på med sina datorer. Nördar haha.. :P

Hörs antagligen senare!

Snaaaaart

åker jag jag Gamze till Thailand!! Gud så underbart att komma bort en stund.. Kan verkligen behövas nu.

Snart ska jag träna med Gamze, sen ska vi träffa Nati och vi ska ut och käka och snacka skit. Mysigt! Var så längesen vi gjorde nåt alla tre.

Trevlig kväll!

Lovefool

Love me love me
say that you love me
Fool me fool me
go on and fool me
Love me love me
pretend that you love me
Leave me leave me
just say that you need me


Juldagen - annandagjul - världens tråkigaste dagar?

När jag var liten tyckte jag alltid att dagarna efter jul var sååå himla tråkiga. Långa och dötrista. Berodde väl på att man ena dagen fick massa spännande paket och nästa fick man ingenting. Men så känns det inte idag. :) Julen är underbar men ganska skönt att det är över. För de flesta förknippas väl julen med stress, stress och åter stress. Det var jätte kul när julen kom men trevligare när den gick. :D

Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska börja städa eller inte. Jag borde för det ser ut som ett bombnedslag här hemma. Men vart ska man lägga alla julklappar och allt annat som bara skräpar? Finns ju ingen plats..
Jag får hitta på nåt! Hörs sen!

Underbar jul

Vi hade en det så mysigt igår. Jag slutade jobbet kvart över 2 och då åkte jag och hämtade Lambi från jobbet. Vi åkte hem för att byta om och hämta julklappar. Vi kom till måp ca kvart i 4, alltså missade vi ganska mycket kalle anka, till min besvikelse. När alla hade kommit åt vi mat och sen öppnade vi julklappar. Sååå mysigt när alla är samlade och alla är glada. :) Runt 6 åkte vi till Lambis mamma för att börja om samma prodedur. Mat och klappar. Mysigt!

Nu ligger Cindy i sin lilla säng och sover. Hon hade så mycket att göra igår. Alla ville leka och skojja med henne. Hon har jagat Lambis minst några kilometer, haha! :)

Nu ska jag ta en dusch!
God fortsättning!

Dan före dopparedan!

Idag är det dagen innan julafton. Hihi! Jag jobbade till kvart över 6 idag, så efter jobbet sprang jag runt i affärer och letade efter det jag skulle ha. Mamma och pappa skulle få ett tvbord men ikea var stängt (?!), det fick bli parfym istället. Jag visste precis vad min älskling skulle få, men hittade inte exakt det jag skulle ha. Så det blev två andra men bra substitut istället. :D När jag skulle åka från farsta tog jag bussen och hoppade av vid Statoil i handen. Därifrån skulle en buss gå som stannar utanför oss. Men den skulle inte komma förrän om än halv timme. Jag ville nästan börja gråta(!!). Haha.. Men jag ringde min älskling som sa att jag kunde ta en annan buss också som tur var. :) Nu är jag hemma och har lyssnat på lite julmusik och slagit in julklappar, och faktiskt så har jag fått lite lite julstämning. Den har varit som bortblåst hela december.

Snart kommer Lambi och nu ska jag laga mat.

God jul!! :)

Piss dag

Den här dagen har sugit mer än någon annan på länge. Denna helg som skulle bli bra. Fan. Men men.. Man är sin egen lyckas smed.

Julhandel

Idag har jag jobbat. Var skitmycket att göra för ovanlighetens skull (jag är seriös). På lördagar brukar det nämligen vara lugnt., men jag jobbade med två st som var ganska nya, så det blev mycket jobb för mig. Efter jobbet åkte jag hem och gick ut med Cindy. Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Farsta och Ikea för att köpa lite julklappar. Nu är några personer i alla fall avklarade. Skönt! :)

Igår kväll var jag lite sur för Lambi skulle vara borta hela kvällen. Så jag åkte till Statoil för att köpa chips och hyra film. När jag skulle åka därifrån ringde Jennyfer och ville att vi skulle dricka lite, så min kväll in loneliness blev räddad. Eller jag blev räddad från en kväll in loneliness. Haha!

Nu ska jag passa på att kolla på en kärleksfilm innan Lambi kommer hem! :D

Ha en bra kväll!

Helt slut

Jag var såååå trött när jag kom hem från jobbet idag för nån timme sen. La mig i sängen för att vila lite, men Lambi ville inte låta mig vila. Han spelade hög musik, hoppade på mig, tog täcket osv. Men jag känner mig iaf piggare nu och ska dra till gymmet! :D

Home tonight

Nu är jag hemma igen. Har varit och köpt mat till Cindy och fikat hos Jess. Migge var hemma och spelade tvspel (som vanligt enligt Jess) och jag och Jess satt i matsalen och pratade och spelade lite airhockey. Mysigt! Skönt att prata av sig.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sitter och kollar på tv. Ska nog göra nåt att käka och sen måla naglarna. Jag vill städa, men ooorkar inte.

Jennyfer ringde tidigare och frågade om jag ville följa med på The voice christmas party på Cafe Opera, men det blir inte av. Först var jag ganska sugen på det, men eftersom jag börjar ganska tidigt imorgon och ska jobba på lördag så skiter vi i det. Dessutom har vi ingen skjuts hem, så det blir bara jobbigt. Fast det hade varit jävligt kul. Var minst en månad sen jag var ute! Men får bli efter jul..

Nu blir det matlagning!

Jul, jul, strålande jul.

Åh vad jag längtar till julafton. Älskar julen. Älskar när jag kommer till mammas och pappas(fd farmor och farfars) hus i Tungelsta och det är massa folk i huset. Alla är glada, ljusen är tända, det doftar julmat och under granen ligger massa julklappar. Åååh vad det är mysigt! Snart snart! :)

Pengar pengar och postväxlar

Helt sjukt.. Kom på det nu. Har drömt om pengar ganska mycket nu. Drömmer om att jag är på jobbet räknar pengar, växlar pengar, ringer samtal om pengar. Jobbet har tagit över mitt sinne känns det som. De dagarna när jag är huvudkassör, då är min hjärna heeeeeelt slut när jag kommer hem. Det gör mig även trött fysiskt. Bla därför jag inte tränade i måndags och tisdags. Men det rullar nog på snart. När det blir en vana och inte rymdprojekt. :)

Det betyder är ett dåligt tecken att drömma om pengar har jag hört. Hmm..

Last christmas

Last christmas I gave you my heart
The very next day, you gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special


Älskar den :)

Stressen börjar krypa sig på

Nu sitter jag i sängen med datan i knät. Lambi är på jobbet och jag är hemma själv med Cindy. Jag börjar tänka på allt jag vill/måste göra. Måste skaffa el. Ska göra det så fort jag slutat blogga. Måste köpa frimärken och posta min deklaration och andrahandskontraktet. Måste komma på vad jag ska ge mina nära och kära i julklapp. Måste städa och spackla hemma. Vill ha hunnit spackla klart åtminstone innan jag åket till Thailand, vilket är om 1 vecka och 5 dagar. Shiiiiit vad tiden går fort!! Det pirrar i magen när jag tänker på det hihi! Det ska bli så skönt och framför allt så jävla kul att åka iväg med Gamze i två veckor!! Bara ta det lugnt, sola, bada, festa och shoppa. :)) Ingen stress, inget jobb, inget att ta hänsyn till. Ååååååh vad härligt det ska bli!!! :) Det enda som är tråkigt är att jag kommer sakna min älskling. Vem ska jag då kyssa på tolvslaget? Det får bli Gamze. Haha! Hoppas hon ställer upp :P
Måste leta fram mitt pass, hitta en resväska eftersom den jag köpte i somras och hade i Mexico har gått sönder. :S

Äntligen Våra bästa år

Idag är jag ledig!! :) Och har kollat på Våra bästa år för första gången på evigheter. Kul!

Har varit och handlat på Lidl nu på "morgonen". Köpte risifrutti, kalkon, bröd och juice. Vi har ingen brödrost så jag rostade brödet i ugnen istället men det blev stenhårt så jag fick nöja mig med risifrutti. Gjorde lite pyttipanna till mig och älskling nyss istället. Han ska åka och jobba snart. Jag ska vara vara hemma, ta en dusch, kanske städa lite och senare träffa Jess och slutligen träna. Måste också börja tänka på julklappar. Har inte köpt en enda! Och har ingen aning om vad jag ska köpa...

Igår tränade jag! Sent på kvällen runt 9. Var typ jag och tre till på gymmet. Nu ska jag snart skjutsa Lambi till jobbet.
Hörs sen!

Blev inget gym

Det blev inget gymmande. Det får bli imorgon istället! Tog ett skönt bad istället hihi! Nu ska jag kolla lite på tv på vad jag vill och sen laga mat. :)

Going to the gym

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Har haft en hektisk dag som vanligt. Men allt har gått bra! :) Ska snart gå ut med Cindy, sen träna och sen hämta Lambi från jobbet. Sen är det bara hem och laga mat och sova. Så är de flesta dagarna nu mera. På helgerna är jag ju för det mesta ledig. Det är riktigt skönt! :)
I helgen har jag ridit för första gången på tre veckor typ. Det var riktigt mysigt att komma ut till hästarna och naturen. Saknar dom trots att det är skönt att slippa den där pressen att vara där varje dag.

På lördag jobbar jag och på söndag är jag ledig. Har inga planer än så länge, men jag hoppas att vi ska börja spackla här hemma. Har ju inte ens börjat med det. :S Man blir så lat alltså..

Snart åker jag och Gamze till Thailand! :D Nu är det bara två veckor kvar! Hihi! Solen här kommer vi!! Och snart är det jul. Om typ en vecka. Har inte köpt en enda julklapp och vet inte alls vad jag ska köpa. För bli i sista minuten som det brukar bli. Jag jobbar på julafton till kvart över två. Sen ska vi hem till mamma och pappa där massa kusiner med familjer kommer vara, och senare åker vi till Lambis mamma. Det blir nog en mysig jul! Vi har dock ingen julgran ännu, vilket stör mig. Ser inte ut som att det blir nån heller. :(

Hörs sen!

Ska det vara så svårt

Att det ska vara så svårt att skaffa bredband och el! Idag ringde jag om elen igen, men då måste man ha anläggnings id eller nåt liknande. För att skaffa bredband måste man ha telefon. Om man inte har telefon då? Knäppt..

Dagen har gått jättefort på jobbet idag. Jag var ensam huvudkassör för första gången och hade massor att göra. Tar ju extra tid eftersom jag är ganska ny på det området.

Empty and hollow

Det var så länge sen jag skrev här. Vi har inte haft internet hemma. Men nu har vi det.

Just nu är vi (jag å Lambi) hos mamma och pappa. Jag, mamma, Pierre(min älskade lillebror) och farmor har spelat tecken. Det var jättekul! :) Jag är lagom full oxå. Hihi!


Ingen jävla fitt-el

Faaaan man ska ha nåt jävla anläggningsnummer som ska stå på fakturan för att kunna skaffa el. MEN JAG HAR JU INTE FÅTT NÅN JÄVLA FAKTURA!!!!!!!! Jävla assholes asså... Eller är det jag som är puckad? Haha säkert..

Anyway.. Im out!

Nytt hooooooood

Vårt nya hood är Vendelsö. Känns jääääävligt bra. :) Vi stormtrivs och allt är toppen! Det enda som är lite jobbigt är att vi inte har internet hemma ännu. Därav den dåliga uppdateringen.

Speedupdate
Vi började alltså flytta i fredags. Först var vi på banken och runt 16 var vi hemma igen och började packa osv. Sen kom Lambis kompisar Nicklas och Tommie och hjälpte oss att bära grejer. Senare kom även Pierre och Gamze och hjälpte till. Vi var klara runt 23 och då åkte vi till donken för lite middag. Senare på natten/morgonen skruvade vi ihop vårt nya tv-bord som vi älskar. Vi la oss 4 på morgonen den dagen. Vi sov till kl 14 på lördagen, och då åt vi frukost och sen åkte till Bauhaus för att kolla på golv och köpa spackel. Sen åkte vi till måp och käkade för att till sist åka till den gamla lägenheten i Tungelsta och ta dom sista grejerna och städa. Vi åkte hem och tvättade och plockade och kollade på film och kom i säng halv 6 på morgonen. Fattar inte vart tiden tog vägen. På söndagen kom måp och Pierre för att kolla in vår nya lya och de tyckte det var jättefint. Lambi berättade om sina storslagna ideer för lägenheten och det lät ju förstås toppen! :) Senare hade Lambi match och jag åkte till gymmet och sedan hem och lagade tacos. Idag och igår har vi haft skitmycket att göra på jobbet. Det är sköt, då går dagarna fort. :) Längtar till helgen. Stackars älskling jobbar, men jag ska vara hemma och spackla och pyssla med lite smågrejer. :)

Nu ska jag fixa el och bredband och sen åka hem till min älskling. God natt!

RSS 2.0