God morgon!

och det är en riktigt god morgon! :) Solen skiner ute och jag har precis duschat. Ska äta frulle och gå en promenad med Cindy innan jag drar till jobbet. Vi blev aldrig klara med garderoben igår, får se om det blir idag. Att det ska ta sån tid!

Idag ska jag faktiskt FRIVILLIGT jobba på nk igen, men det är ett tidigt pass. Vill aldrig mer jobba kväll där. Blä!

Hörs sen. Ha en bra dag!

Måndag

Nu är jag hemma! Haft en helt ok dag på jobbet. :) Lagom att göra och sådär.. Nu håller Lambi på att spika ihop garderoben. Han är sååå duktig min älskling. <3 :) När han är klar ska vi åka och sola och sen käka och sova. Det blir så korta dagar när jag kommer hem så sent.. Det är tråkigt. Men dom blir nog längre nu när det börjar bli ljusare.

God natt!

Städar

Nu håller jag på att städa. Mamma har varit här och vi kollade på Narnia 2 oc åt chips, ostbågar och godis. Det var mysigt! :) Nu städar jag som sagt så att min älskling ska kunna sätta upp garderoben imorgon. Håller på att plocka iordning alla kläder i sovrummet. Ska dammsuga nu. Det värsta kommer bli att ta itu med klädkammaren. Men det gör jag inte idag.

Hejdå!

Söndag

Åh ljuvliga söndag! Har sovit ganska bra trots mitt onda ben. Snart kommer mamma hit och vi ska kolla på film. Egentligen skulle jag rida idag, men jag hoppar det pga benet. :( Buhu! Senare ska jag försöka städa lite så att Lambi kan sätta upp vår nya garderob som vi köpte för några dagar sen.

Igår var vi förresten hos Lambis mamma eftersom hon fyllde år. Vi hade köpt massa bad och duschgrejer. Dom såg jättemysiga ut och nu vill jag också ha såna! Vi ska ju bygga om snart och då kommer vi inte ha nåt badkar. Så jag måste passa på att bada bubbelbad och sånt nu! :) Det var för övrigt jättemysigt hos Alicja med jättegod mat och jag skrattade så jag grät. Lambi och hans bror Christian är ett roligt team! :)

Nu ska jag käka frulle!

Hörs!

AJJJ

Idag har jag jobbat några timmar. Vi hade massa kunder hela tiden och jag fick in två visakort! :D Efter jobbet åkte jag till stallet. Hade längtat så mycket efter att få rida! Det började bra men efter 5 minuters ridning blev en av hästarna rädd för en hund som kom springande vilket resulterade i att alla hästar blev rädda och vände om för att springa hem. Jag hade en annan sadel på Sune än vad jag brukar ha och den snurrade runt på honom så jag åkte i backen. Fick stigbygeln i ansiktet och ramlade på knäna. Så nu hade jag en bula/fläskläpp på hakan och haltar som in i ..... Först gjorde det inte så ont och jag hoppade upp igen och vi fortsatte rida, men när jag skulle hoppa av när vi var tillbaka i stallet, då gjorde det jävligt ont. Så nu haltar jag och kan nog inte rida imorgon. :(

Snart kommer Lambi hem och vi ska åka till hans mamma som fyller år. Det ska bli mysigt! :)

Ha en bra kväll!

Dagen från helvetet

Äntligen är denna hemska arbetsdag över!!!! Fan vad ofta jag säger det på senaste tiden har jag märkt.. Hmm.. Det har i alla fall varit en lång och JÄVLIG dag på jobbet. Jobbade över 45 minuter, för ingenting. Har bara stressat hela dagen. Drunkat i uppgifter. BLÄ! Sen när man kommer ut är det världens snöstorm och man får snö i ögonen hela tiden. Suck.. Äntligen hemma och ska ta det lugnt och kolla på film med Lambi! :)  Jag är dock godis sugen! Vad ska jag göra åt det då.. :) Hihi!
Ha en trevlig kväll!

Torsdag

Jag hade en underbar mysig sovmorgon med Lambi. Sen skjutsade han mig till jobbet och påvägen åt vi toast från Shell. Dom var jättegoda! :) Hade en bra dag på jobbet också. Har skrattat jättemycket idag tack vare mina kära kollegor. Efter jobbet kom Lambi och Matte och hämtade mig och så åkte vi till Ikea för att köpa en garderob. Så nu har vi gjort det, och det blir väl montering nästa vecka eller så. :) Jag känner mig på riktigt toppen humör idag!! :) Tack alla som gjort mig glad idag! Nu håller jag på att göra bakpotatis med skagenröra och snart ska vi äta och kolla på film. Mysigt! :)

God natt! KRAM!

Lång dag

Bläääää vilken hemsk dag det har varit... Haft huvudvärk hela dagen och inte känt mig riktigt kry. Lite yr och sådär. På det tonvis med saker att göra på jobbet. Usch... Aja, det blir väl mindre att göra imorgon (?).. not.. Och sen några dåliga nyheter ovanpå det. Blä! Ännu mer huvudvärk! Men nuuuu så har jag kommit hem! :) Ska ta en promenix med Cindy och sen sätta på en film. Nämligen "I hennes skor". Var jättelängesen jag såg den. Jag gillar den. :) Sen kanske jag hinner med att sola också men det är så himla kallt ute, så man har ingen större lust att gå ut.

Hörs sen!

Onsdag

Idag är det strålande sol ute. Fan vad härligt! :) Cindy ligger på golvet i vardagsrummet där solen kommer på golvet. Hon är så gullig min lilla hund. :)

Jag hade ju tänkt vara hemma från jobbet idag, men det fanns ingen som kunde jobbba, så jag får göra det i alla fall. Jag känner mig fortfarande lite sjuk, men men.. Plikten kallar.

Nu ska jag bara duscha sen dra till jobbet. Ha en bra dag!

Soppa

Jag var på mötet. Helt i onödan. Fan vad det sög. SUCK! Nu ska jag göra lite soppa och snart började Desperate housewives.

God natt!

Hemma idag

Idag är jag hemma från jobbet. Har haft en riktigt lång och skön sovmorgon med Lambi. Han börjar klockan 16 idag. Nu är han på gymmet. Han ville att jag skulle göra matlåda till honom. Egentligen vill jag ju göra det, men vet inte om jag orkar eftersom jag är sjuk. Buhu! Hela morgonen har jag faktiskt känt mig helt ok, men nu börjar jag bli lite varm igen. Hmm. Jag ska i alla fall gå på mötet idag.

Hörs sen!

Ligger i sängen

.. och tycker synd om mig själv. Jag vill inte vara själv. Vill att min fina älskling ska komma hem! Jag har inte ens varit ute med Cindy, så sjuk är jag. När jag ligger i sängen känns det ganska ok, men när jag ska ställa mig upp snurrar det och jag känner mig svag. Blä! Hoppas jag kan gå på mötet imorgon.

Idag är andra hela dagen jag inte har rökt. Känner mig duktig. Det är ett bra tillfälle att sluta röka när man är sjuk, för jag har ont i halsen, och att röka smakar inte så gott.

Jag bara ligger i sängen och svettas och fryser om vartannat. Med nöd och näppe hämtade jag juice och choklad. Jag är sugen på nåt men kan inte komma på vad. Lambi ska i alla fall köpa Piggelin-glass åt mig. Älskar det när man har feber! Gud vad handikappad man blir när man är sjuk! Jag skulle vilja åka och handla, men icke sa nicke. Lambi kommer säkert tro att jag spelar sjukare än vad jag är, för att han sk ta hand om mig, men så är inte fallet! :) Idag i alla fall! :P Nä jag bara skoja! :)

Hejdå!

/Sjuklingen

Sjuk idag

Lördag till söndag var jag på kryssning med jobbet. Och fick veta att mitt slit på jobbet inte varit förgäves. Jag är numera vice affärschef. Jag skryter. :P

Idag har jag varit på jobbet och kunde förstås inte låta bli att börja göra listor och mallar för hur vi ska öka försäljningen. Sånt är kul tycker jag! :) De sista timmarna blev jag dock lite förvirrad och kände hur febern började krypa sig på. Så nu är jag hemma och kommer vara hemma imorgon med. Ska dock gå på ett säljmöte imorgon som jag inte vill missa som ny säljcoach! :) Det är bara två timmar på kvällen. Nu ska jag krya ner i sängen och äta glass och kolla på Vänner.

Längtar tills min älskling kommer hem så han kan pyssla om mig!

Fredag

Idag är det fredag! Snart helg. Men jag jobbar imorgon också.. Boring.. Men efter jobbet blir det kryssning! :) Hihih!
Hoppas tiden går fort på jobbet idag.. Dagen igår var skitjobbig.. "Nina, Nina, Nina, Nina".... Gaaaaaahh...

Hoppas ni får en bra dag, nu ska jag ta en dusch!

KRAM

Solat

Så snart blir jag brun och fin :) Men vill åka till den riktiga solen!!!! :(

Idag har det varit skitmycket på jobbet... Blääää... Huvudvärk..

Hemma

Ska snart träffa lilla Gamze! :)

Snart till jobbet

Fan vad mycket man hinner göra på morgonen när man går upp tidigt. Jag har hunnit äta frukost i lugn och ro, duschat läääänge, varit ute med Cindy på en ganska lång promenad och lite annat också.. :) Snart ska jag gå till jobbet och jag kommer vara där för tidigt. Hmm.. Idag ska jag träffa Gamze. Saknar henne!

Ha en bra dag!

JAG LÄNGTAR EFTER SOMMAREN! :)

Önskelista

Stanna hemma idag och gå en lång promenad med Cindy

Sitta i vårsolen vid en sjö och dricka kaffe med Gamze

Komma hem till ett dukat bord

Pussas och kramas hela kvällen med älskling


Vårkänslor

Solen skiner ute och jag kan inte sova för att det är så ljust. Lambi gick till jobbet för en stund sen, och när hans väckarklock ringde kunde jag inte somna om. Fast jag är trött och vill så går det bara inte.. Har ont i magen också. :(

Men som sagt solen skiner ute och det ser inte ut att vara sådär iskallt som det varit senaste tiden. Våren är här!! :D Hihi!

Sexy can I?

Idag har varit en bra dag på jobbet! Tiden gick fort och jag jobbade med Mbissin. Vi hade jättekul hihi :) På lördag blir det kryssning ;)

Nu håller jag på att laga mat och om några minuter börjar Desperate Housewives. :D

God natt!

God morgon

Idag är det tisdag. Det är ganska tråkigt väder ute. Det ser ut som att det regnar lite. Blä. Idag börjar jag jobba klockan 11. Nu sitter jag och äter frukost och snart ska jag gå ut med lilla Cindy innan jag drar till jobbet. Nu ligger hon här vid mina fötter och biter på sitt hundben. Hon är så gullig. :) Nu har jag förresten ätit frukost 3 dagar i rad. Känner mig ganska duktig! :)

Hoppas ni får en bra dag..'


Måndag

Har haft en bra men ganska stressig dag på jobbet. Mycket att göra.. Känner mig jätteseg och trött nu.. Vill bara krypa ner i sängen med Lambi.. Han kommer hem snart.
God natt!

Söndag

Igår kväll var jag och min älskling hemma och kollade på melodifestivalen och åt revbenspjäll, kyckling, potatissallad, majskolv och vitlöksbröd. Det var jättemysigtoch supergott! :) Sen gick vi på en promenad mitt i natten för att jag skulle bli pigg så att vi kunde kolla på film eftersom Lambi fixat med sin dator i 3 timmar så jag var jättetrött.


Idag har vi varit på Bauhaus och kollat på massa badrumsgrejer. Snart bli det renovering! :)



Efter det blev det fika med Gamze och sen åkte jag hem till Jess som äntligen kommit hem. Hon och Migge verkade ha haft huuuur mysigt som helst. Jag är så avundsjuk. Dom var jättebruna och fina! Jag vill också åka bort.. Man blir ju deppad i detta mörker! Men nu börjar det i alla fall bli ljusare ute. Det är skönt! :)

Håller på att laga mat och sen ska jag bara käka och sova. Är så himla trött.. God natt!

Hemma

Nu har jag varit med mamma. Jag somnade medan hon klippte sig. Haha! Men nu när jag är hemma och ska sova kan jag förstås inte somna. Det är ju mycket skönare att sova i en obekväm stol men massa ljud omkring än i min mjuka sköna soffa i mitt tysta hem(?!). Hmm..

Ångrade mig

Och tänkte att jag kan väl lägga upp bilder på mina snygga skor i alla fall :)

Love them!

Lördag

Jag och Gamze hade en super dag igår! Riktigt mysigt och fan vad vi garvade! Som alltid.. Taskig humor.. Haha! När vi kom till stan gick vi direkt och åt. Man behöver energi när man ska shoppa hela dan! :) Det blev sushi/ mongolisk buffe. Så himla gott. Synd bara att dom inte hade avocado med ris, för det gillar jag mest. Sen gick vi runt i affärer några timmar. Hittade massa bra grejer! Jag är dock inte en av dom som lägger upp bilder på allt jag köpt så jag nämner bara ett par skitsnygga gladiatorskor med nitar till sommaren(det var bästa köpet), svarta och blå jeansleggings, en klänning och lite till. Sen gick vi till vårt favvo fik Cafe 60 och satt där en stund innan vi gick på bio. Vi såg Dumpa honom. Den var riktigt riktigt bra! Alla TJEJER borde se den. För tjejer kan vara så besatta av att tex hitta den rätte. Dom gör allt för den sakens skull. Sitter och väntar vid telefonen i timmar och så ringer han ändå inte. Alla tjejer borde bara inse, VILL HAN RINGA: SÅ KOMMER HAN ATT RINGA. Inte han har tappat bort telefonnumret eller han har varit upptaget osv. Vill han träffas, så kommer han att ringa. Och då väntar han inte en vecka. Utan max några dagar. Se den! :D Efter bion var vi hungriga igen och vi köpte kinamat och åkte hem till Fredrik och käkade där och spelade lite kort. Vi drack lite vin, men efter typ ett halvt glas höll jag på att somna, så vi åkte hem. Tack för en underbar dag Gamze! <3

Snart kommer mamma hit och vi ska åka och titta lite i affärer så nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en bra dag!

Fredag

Har varit i stallet nu på morgonen. Mysigt att rida i vårsolen. :) Sen när jag kom hem kröp jag ner i sängen med min älskling. Tycker det är så mycket att komma ner i en varm säng och kramas när man fryser. :) Snart ska jag ta en dusch och sen blir det stan med Gamze! Vi ska käka, shoppa och kanske gå på bio. En heldag! Hihi! :D

Underbar dag

Idag har varit en riktigt skön dag! :) Vaknade runt tolv käkade frukost och lite sånt. Sen åkte jag och solade. För en stund sen kom jag hem från stallet. Gud vad jag saknar mitt älskade stall. Känner det varje gång jag är där. Men nu när et blir ljusare ute kommer jag kunna rida oftare! :)

Snart ska älskling åka och träna sen ska vi nog äta pizza. :) Muuums!

Idag har förresten jag och Lambi varit ihop i nio månader. Grattis älskling till att du har fått ha mig i nio månader! :P Hihi!

Tiden läker ändå alla sår

Det är skrivet med bläck
går ej att suddas
kan bara strykas med tippex
Det syns alltid som ett tydligt ärr
men ändå så frågar han dig
om han får skriva in sitt namn där
i den blöta tippexen blir ärren bara djupare..

Det är skrivet med bläck
går ej att suddas
kan bara strykas med tippex
Det syns alltid som ett tydligt ärr

Utan att fråga
skriver han sitt namn där
men det var en jävla tur att han skrev med blyerts.
för om du inte har ett sudd, så försvinner det med tiden

Våra bästa år

My God! Det har hänt MASSOR på Våra bästa år! Man brukar ju kunna missa flera månader och sedan förstå precis vad som händer i alla fall, men nu så fattar jag ingenting! :S Haha!


Tjejer är hemska

Tjejer kan vara riktigt hemska mot varandra. Killar är mer raka. Jag diskuterade detta med en tjej på jobbet igår, och vet att många tjejer tycker att det är så. Tjejer kan aldrig vara glada för varandras skull, utan gläds åt varandras olycka. Nu pratar jag om tjejer generellt tex på jobbet/skolan eller bekanta, inte nära vänner. Fast det finns vissa "vänner" som kan vara riktigt jävliga också har jag lärt mig. Usch! Jag jobbar faktiskt helst med killar. Med tjejer blir det så himla mycket tjafs. Alla vill vara med och bestämma och ha allt på sitt eget speciella sätt. Killar bryr sig inte så mycket. Går med på det mesta. Tjejer vill ha så mycket uppmärksamhet och alltid ska dom vara så märkvärdiga.. Hmm..

Hemma

Hemma från jobbet och nu är jag ledig i fyra dagar! :D

Idag fick jag reda på att vi ska på kryssning med jobbet! Roligt! :)

Onsdag

God morgon!
Idag jobbar jag i Sverigehuset. Skulle egentligen jobbat till 8 på nk men det slapp jag! :) Skööööööönt! Idag är min sista arbetsdag denna vecka sen är jag ledig! Guuuuud så skönt det ska bli! :) Jag ska rida och fixa lite hemma. :) Och vara med mina nära och kära. :)
Ha en bra dag!

Tisdag

Igår jobbade jag i min vanliga älskade butik på vasagatan. Det var underbart i jämförelse med nk. Idag och imorgon ska jag dock vara på nk igen och slutar inte förrän 20,15. Suger!

Det snöar som in i norden ute och längtar inte tills jag ska gå till bussen. Fy fan vad jobbigt..

Det är fyra dagar kvar till Jessica kommer hem. Nedräkningen kan börja! :)

Nu ska jag käka frulle sen ut med Cindy och sen dra till jobbet. Ha en bra dag!

Ibland är han så

underbar min älskling <3 han kan få mig att skratta som ingen annan.. tack min prins

Söndag

Idag ska vi handla gardiner. Dvs om Lambi tänker gå upp ur sängen idag och inte imorgon.

På lördag kommer Jessica hem. Gud vad jag har längtat efter henne!

Allt känns skittråkigt idag. Som dagen efter julafton eller nyårsafton. Boring. Jag vill göra nåt roligt. Men det finns inte så mycket att göra.. Längtar efter sommaren. :)


De sa något bra på tv

Man kan inte styra ödet..
.. men man måste göra allt för att försöka.



Godnatt!

Myskväll

Har haft en riktigt mysig kväll med Gamze. Vi åkte till Maxi och handlade lite gott och sen köpte vi med oss kinamat hem som vi åt när vi kollade på melodifestivalen. Sen såg vi en film som heter Pineapple express. Den var riktigt rolig! :)

Angående melodierna i melodifestivalen så har låten Snälla snälla fastnat rejält i mitt huvud. Det har den nog i de flesta svenskars huvud. Först tycker man att Carolina af Ugglas är helt sjuk i huvudet och undrar hur hon nånsin kunde komma med i melodifestivalen. Men när man hört låten några ggr (tre ggr i dagens program) så börjar man faktiskt gilla den mer och mer. Det är en ganska sorglig låt. Ibland ser det faktiskt ut som att hon håller på att börja gråta. Stackarn. Låten betyder säkert mycket för henne.

Snälla, snälla, snälla, snälla.
Jag ber dig snälla, snälla, snälla, snälla
stanna kvar hos mig för jag behöver ju dig.

Ja alltså snälla, snälla, snälla, snälla.
Jag lyssnar snälla, snälla, snälla
Ja, jag vet att det är lågt att be
men jag skiter i det.
Lalala...


Färdigmålat!

Nu är vardagsrummet färdigmålat! :) Äntligen! Som jag har kämpat! :D Det blev jättefint. :)

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag hämta Gamze. Hon ska komma hit och vi ska ha lite myspys! :)

Lördag

Igår kväll var hemsk. Jag jobbade på nk och de stänger 20. Vi slutar 20,15. Men tjejen som jag jobbade med som skulle larma på butiken gjorde fel, så att vi var tvugna att ringa efter chefen och vänta tills hon kom för att ordna med låset. Jag var redan skitsur och det gjorde mig bara ännu galnare att behöva vänta. Jag vill inte ens jobba där! Ååååh...

Idag har jag faktiskt sovit bra! Och länge! Vaknade runt tolv. Nu håller jag på att göra frukost och efter det blir det målning. Det är bara sista väggen kvar, så efter jag har målat nu så är det helt klart! ÄNTLIGEN! :D Jag har saknat mitt vardagsrum och min älskade soffa!

Sen ska jag träffa min bästa vän! :) Jag vet att jag sagt det en miljon ggr, men jag är verkligen superglad att jag har henne. Min lilla Gamze. Hon är verkligen en vän i vått och torrt. Även om hon inte håller med mig står hon alltid vid min sida. Tack underbara bästa vän! <3

Tomt

Vill skriva nånting. Men kan inte komma på nåt. Allt känns tomt.


Helg igen

God morgon!
Har inte sovit så jättebra i natt heller. Det är så svårt att somna när man tänker så mycket. Sen försöker man att inte tänka, men då tänker man på att man inte ska tänka, och det är så svårt att inte tänka på nånting. Till slut somnade jag i alla fall. :)

Veckorna går såå himla fort! Känns som att det var igår det var förr förra helgen. Helt sjukt hur fort tiden går. Man hinner knappt leva känns det som. Jag längtar tills i sommar när jag har semester. Ska bara njuta!!!!! Åh vad underbart det ska bli. Har inte varit ledig 4 veckor på raken på flera år.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra till jobbet. Hoppas jag träffar Marie på bussen idag också, för det gjorde jag igår. Kram!


Bed time

Nu är jag äntligen hemma. Slutade 20,15 idag och fick skjuts hem av en tjej på jobbet, för hennes pojkvän hämtade henne och de bor i närheten av mig. Det var superskönt att slippa åka kommunalt hem vid den tiden. :) Efter det så träffade jag min bästaste vän Gamze. <3 Vi käkade på donken och snackade lite.
För övrigt har jag haft en riktigt seg dag..

Nu är jag hemma och ska snart sova.. God natt!

Dont wanna go to bed mad at you

Vilken hemsk natt jag har haft. Har vaknat 500 gånger och drömt massor. Hatar att ha en diskussion på kvällen innan jag ska sova. Då sover jag alltid jättedåligt. Blä..

Nu har min kompis Natalias pojkvän flyttat till Göteborg. Tycker synd om henne. Jobbigt att vara ifrån den man älskar så mycket och samtidigt flytta hem, när man är van vid att bo själv. Det är en stor omställning. Fast i och för sig är det bara under en period och det kanske får en att uppskatta det man har mer. Det går säkert bra..

Idag ska jag jobba på NK igen. Vill inte!!! Jag vill jobba i min egen butik! Men men, nästa vecka är jag tillbaka där..

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en bra dag!

Lång dag

Idag har jag haft en riktigt lång dag. Slutade klockan 17, sen tog jag en fika med Eva. 19,30 hade vi möte på jobbet och blev inte klara förrän strax efter 22. Lambi kom och hämtade mig och nu ligger jag i sängen. Ska sova snart. Har dock en bekant känsla av att jag inte kommer kunna somna.. :(

God natt!

God morgon

Jag sitter och äter kräm med mjölk till frukost. Det är bra med kräm, för det är lätt att ta fram och så. Jag brukar ju aldrig äta frukost i vanliga fall, så det här är ett steg i rätt riktning. :)

Idag ska jag jobba på nk igen. Suger! Jag slutar kl 17 och 19,30 har vi möte så jag kan hinner inte åka hem. Faaaan vad boring! Men men, Eva slutar också 17 så vi ska göra nåt då.

Jag längtar redan hem till min säng. Buhuhu!

Ha en bra dag!

Äntligen hemma!

Fan vad skönt att komma hem! Min snälla underbara pojkvän hämtade mig på jobbet idag, bara för att jag skulle kunna kolla på DHW. Tack älskling! :-* Det var jättetråkigt att jobba på Forex på NK. Helt dött de sista timmarna. Förutom en kärring som kom och skällde ut mig. Det var ju inte mitt fel att hennes leg hade gått ut! Men det tyckte hon. Apa!

Nu börjar mitt favvoprogram! Jag har längtat! :)

Min älskling åkte för att tvätta sin mammas bil och när han kommer hem ska vi äta bakpotatis med skagenröra. Mums!

God natt!

På jobbet

Jag jobbar på nk idag. Så jävla tråkigt..

Idag är det säsongsstart för Desperate Housewives!! :D


ÄNTLIGEN

Har jag målat! Hela vardagsrummet är nu äntligen målat HELT i hasselnöt, men ser ut som latte. Vad är skillnaden egentligen? Hur som helst, det enda som är kvar nu är att måla en vägg, en gång till. Sen är det helt färdigt! Fan vad skönt. Äntligen. Wohoo!

Nu ska jag käka lite och sen ska jag åka till stallet och rida på lilla Sune. Ska rida ut med Sabina, så det blir en lång tur. Förhoppningsvis lite galopp också hihi! Nu är det strålande sol ute. Hoppas det håller sig åtminstone tills jag är hemma från stallet. :)

Ikväll ska jag och min älskling på bio. Jag vill se Borta bäst, hemma värst. Den verkar jätterolig, och jag gillar skådisarna; Vince Vaughn och Reese Witherspoon.

Ha det!

Längtar efter sol

Jag har som vanligt inte gjort som jag skrivit att jag ska göra. Istället för att kolla på film, har jag kollat runt på internet. Och jag har definitivt inte börjat måla. Jag ligger i sängen och längtar efter att komma bort igen. Vill åka till solen och värmen. Ååååh vad jag vill det! Jag ska försöka övertala Lambi, men han säger att vi ska köpa en tv. Tråkigt!


Tråkig söndag

Söndagar brukar vara allmänt tråkiga. Men idag tar fan priset. Jag hade tänkt att sova länge idag, men så vaknade jag runt 9. Och det tråkiga är att jag har inget att göra. Jag är helt ensam. Inte ens Cindy är hemma. :( Eller egentligen har jag massor att göra, men ni vet, inget roligt att göra. Haha! Eller jag har i och för sig nån film på datorn som jag inte har sett. Men jag vill inte kolla på film själv.. Jag vill kolla med min älskling. Jag saknar honom. Önskar att han inte skulle jobba idag. Buhu! Aja, nu ska jag nog kolla på en film i alla fall och sen måla!

Jag saknar Jessica. Hon kommer hem snart. Om en vecka typ tror jag! Å vad jag längtar!

Hörs!

RSS 2.0