Godissugen

Ända sen igår har jag varit sjukt sugen på godis. Jag och Lambi har varit och handlat godis och mat. Muuums! :) Ska kolla lite på tv och sen sova.

Imorgon ska jag rida, men förutom det ska jag försöka måla. Får se hur det blir med det! :P Haha!

God natt!

Lördag

Började kvart i tio imorse. Tänkte att det skulle bli en ganska skön dag på jobbet. Det brukar vara ganska lugnt på lördagar, och så skulle jag jobba ett kort pass. Bra tyckte jag! Men icke sa nicke. När den första kunden kommer in, så lossnar dörren. Dörren lägger sig mot glaset och ingången täcks. Jag och Ann bara stod och gapade när vi såg vad som hänt. Kunden kröp under dörren för att komma in. Sen började vi ringa byggavdelningen på Forex men de visste ingen jourhavande smed. Eftersom det är lördag så är det svårt att få tag i någon. Efter ett tag ringer jag min pappa och han ordnade så att två killar kom och fixade dörren. Tack pappa! :) Vet inte hur länge vi hade fått stanna där annars! Haha.. När jag väl slutar möts jag av p-böter på bilen. Fuck...

Förutom att ha jobbat idag, så har jag ridit. I snöstormen. Blä. Skulle rida ut Sune själv första gången och det var ju lagom lyckat. Det var som sagt snöstorm och efter att vi kommit en bit, hörde jag hur det brakade i skogen. HJÄLP! EN ÄLG! tänkte jag. Så vi vände och red en annan väg och sen tillbaka till stallet. En kort ridtur, men han var ändå duktig. Förhoppningsvis blir det längre imorgon. :)

Snart slutar Lambi och vi ska åka och handla lite. Sen vill jag hyra film, men han vill kolla på fotboll tror jag, så vi får se hur det blir..

Ha en trevlig kväll!

Fredag

Kom precis hem från jobbet. Har haft en bra dag! :) Tiden gick fort och idag gick allt som på räls. Fick dock reda på att jag inte får vice chefstjänsten som jag sökt. Men fortsätter söka! Ska inte ge upp! :)

Ska strax åka till stallet och andas lite hästlukt. Sen ska jag och Camilla käka lite och kolla på film.

Imorgon blir det jobb och ridning, sen inte så mycket mer.

Ha en bra fredagkväll!

Home at last

Äntligen hemma! Vilken jobbig dag det har varit. Lämnade hjärnan hemma idag kanske beror på det. Det var massa strul och massa var mitt fel. Men det löste sig trots allt.. Nu är jag hemma och ska snart ta en promenix med Cindy. Jag är så himla trött, skulle vilja gå och lägga mig, men vi skulle behöva handla också.. Får se hur det blir..

kram kram

Älskade bästa vän

Måste bara berätta om min underbara och bästa vän Gamze. Jag älskar henne så mycket! Hon är världens bästa kompis och bäst att prata med. Vi har alltid massa att prata om och det är så skönt att kunna prata av sig. Och verkligen säga allt jag känner för, utan att skämmas ett dugg. Tack för att du alltid finns vid min sida min älskling. Jag älskar dig!



Jag och Gamze i Thailand januari 2009

Onsdag

Idag har varit en helt ok dag på jobbet. Kom dock hem så sent som nu. Skulle egentligen dra och träna med Gamze, men hon hade redan tränat så nu ska vi göra nåt annat istället. Hörs sen! :)

Kunglig förlovning

Ingen har väl missat att kronprinssan äntligen har förlovat sig med sin Daniel.
SOM VI HAR VÄNTAT!!!!!



Grattis!

Fettisdagen!

Idag är det fettisdagen. När jag var liten trodde jag det hette fettisdagen istället för fettisdagen. Men det tror väl många fortf.. Snart kommer älskling hem, så ska vi äta semlor! :)


Spyr på all porr

Asså! Jag är så jävla trött på all jävla äckel porr! Det är överallt. Pratas om överallt. På tvn, på radion, på datorn. Man är inte ifred från det nånstans. Jag spyr på all jävla äcklig porr. Jag är egentligen inte anti mot porr, men det har bara blivit för mycket. Snälla skona mig från allt silikon och cumshots. Jag kräks!
Igår när jag satt och åt lunch på jobbet började dom snacka om det på P3 på radion. PÅ P3! VAD HAR HÄNT I VÄRLDEN? Visst, det är kanske är bra att sex och sånt inte är så tabu-belagt längre, men vi kan väl dra gränsen runt kl 23? Jag blev äcklad när jag satt och åt och jag hör vad en creampie är. I DONT WANNA KNOW! Asså my god....



Hot?... I meant not



Förutom sån äckel sörja är jag inte emot sex. Tvärtom! :D

Hungrig

Nu är jag hunrig! Har städat och plockat lite varit ute med Cindy, diskat och tvättat. Mycket nöjd med mig själv. Dock inte målat som jag hade tänkt. Men det blir ju aldrig som man tänkt, så det är inte så konstigt. :/

Nu ska jag i alla fall laga mat för snart kommer Lambi.

God natt!

Raw Comedy

Jag tycker alla svarta ser likadana ut. Förutom Eminem. Det är nåt speciellt med honom. - sa okänd

Hahaha det tycker jag var jätte roligt!

Störigt

Idag har jag gått runt och varit lite pirrig i magen hela dagen. Vet inte varför. Kanske nåt spännande som ska hända? Jag känner mig på att nånting kommer hända.. Hjälp! Undra vad det är! Jag hatar att känna såhär. Fast det är ganska roligt på samma gång. Åh herregud help me out of this misery. Nää nu överdriver jag. Inget kommer säkert hända. Jag ska ju liksom bara vara hemma hela kvällen. Boring. Fan, jag längtar efter att göra nåt kul. Känns som att det bara är samma sak om och om igen. Jobba, jobba, jobba och sen är det helg. Säger att man ska måla eller städa men inget blir såklart gjort. Gaaaah vad tröttsamt. Kan inte nåt roligt inträffa snart? Im bored.. Jaja nog om det..

Nu är jag hemma. Vill kolla på nån romantisk komedi. Såg Romeo och Julia igår, Den är så underbar.. Sådan kärlek.. :) Man blir kär bara av att se filmen. Senare såg jag What happens in Vegas. Den är också riktigt romantisk och rolig. Får se om jag hittar nån bra film.

Höres..

Hemska söndag

Idag har jag legat i sängen och varit bakis hela dagen. Fan vad jag hatar det. Jag har verkligen mått skit dåligt. Jag ska aldrig mer dricka. När jag hade spytt färdigt runt 18 åkte jag och hyrde film och köpte grillad kyckling och potatissallad och glass. Gott efter att inte ätit på hela dagen! Snart ska jag kolla på film med Lambi. God natt!

Russian roulet is not the same without a gun

Baby when its love if its not rough it isnt fun

Cant read your mind

Ibland..

Ibland kommer jag att tänka på vissa saker.. Livet.. Vad vill jag egentligen? Har jag gjort rätt val? Är jag lycklig? Vad vill jag göra?.. Kommer allting bli som jag vill?.. Ska jag ändra på mig?.. eller.. osv.. Men varje gång jag tänker så, så inser jag att jag inte behöver oroa mig. Allt kommer bli som det ska, eftersom det redan är förutbestämt. Det känns skönt. Dessutom har jag mina underbara vänner som hjälper mig på vägen när det känns jobbigt. En som jag ska gå och träffa nu. Min älskade Gamze. <3 Tack för att du finns! <3

Lördag

Faaaan vad skönt med helg! Jag gick upp tidigt idag, och var i stallet vid halv 8. Jag och Anja red ut, och jag red min älskling Sune igen. Han är så underbar, och det var jättekul. Några bockar fick vi till i galoppen också, roligt!

Nu är jag hemma och ska äta frulle, kolla på Antz och sova lite. Sen blir det systemet och efter det ska jag nog dra hit Gamze och tvinga henne att måla. Vårt vardagsrum blir liksom aldrig färdigmålat. Dags att ta tag i det! Jag längtar efter min soffa som nu är övertäckt med plast för att skydda mot målarfärgen. Hoppas det blir klart den här helgen!

Ikväll blir det som sagt utgång med mina kära vänner. Ska bli jättekul! :D

Imorgon blir det nog lugnt. Lite målning kanske, för det lär ju inte bli klart idag. Kanske ska rida också på eftermiddagen om jag inte är för bakis. :)

Åh vad jag längtar...

... efter att ligga i sängen och bara pussas och kramas. Jag vill jag vill jag vill! Är det bara jag som inte har nåt bättre för mig? Eller vill andra också bara pussas och kramas?Jag vill tyvärr pussas och kramas hela tiden, men det kan jag ju drömma om.

Snart är denna arbetsvecka slut, thank God! Imorgon ska jag förmodligen rida på morgonen. Ska bli kul! :) Ikväll blir det bara film. Men imorgon, UTGÅNG! :) Fast mysig hemmakväll slår utgång, nästan alla gånger i alla fall. :)

Känns som att detta inlägg blev lite konstigt men det gör väl inget.. Ha en bra dag!

Hämnden är ljuv

Jo visst är hämnden ljuv. Smakar sötare än det sötaste. Den som skrattar bäst skrattar sist.

Lingonveckan

.. hatar jag. För då får man ont i magen. :(

Jag skulle egentligen ha tränat med Gamze idag, men hade så ont i magen så jag stannade hemma. Nu väntar jag på Lambi. Han skulle åka till Statoil och handla, men eftersom det tar så lång tid så antar jag att Fredrik jobbar. JAG ÄR HUNGRIG!


Oj

Postade visste aldrig inlägget imorse!

Frukost

Nu sitter jag i köket och ska äta frukost för första gången den här veckan. Har en dålig ovana att hoppa över frukosten, och bara dricka kaffe på jobbet. Inte bra, måste ändra den vanan. Vi har köpt en ny ost, så får vi se om den är god. Min kära sambo insisterar på att vi ska prova olika ostar varje gång. Jag vill bara ha min vanliga hushållsost. Nu har jag smakat och den smakar typ mögligt bajs eller nåt.. BLÄÄÄÄÄ! Fyy faaaan vad äcklig.. Nää asså nu får han fan nöja sig med hushållsost. Det här går inte!!!!!!!

Hejdå!

Onsdag

God morgon!
Idag känns det som en bra morgon! Solen skiner utanför fönstret och det är inte alls mulet som det varit hela året. Åh vad jag älskar solen! :) Nu fick jag lust att kolla på Emil i Lönneberga, men det har jag inte tid med, för jag ska åka till jobbet snart. Men ska nog ladda ner lite Emil. :)

Idag ska jag återigen jobba i VäIllingby. Det var lika boring igår som jag förutspått och blir nog lika boring idag. TUR att det bara är två dagar. Hoppas det inte blir fler nästa månad. Idag slutar jag i alla fall lite tidigare. Om man kan kalla kvart över 6 för tidigt. Nu måste jag sätta fart. Måste tanka innan jag åker till jobbet.

Ha en bra dag! 

God morgon

Idag ska jag jobba i Vällingby. Känns sådär. Långt att åka, men jag tar bilen så det är ju skönt. Slutar sent. Blä.

Igår efter jobbet åkte jag hem till MåP och hämtade en chokladask som min kära lillebror hade köpt till mig för att det varit alla hjärtans dag. Hur gulligt? :)

Ha en bra dag

What the hell do we do now?

You aint backing down
and I aint backing down
so what the hell do we do now?

Both of us are mad for nothing
fighting for nothing
crying for nothing
But we won't let it go for nothing
Oh no for nothing
This should be nothing
for a love like what we've got

I know sometimes it's gonna rain..


At work

Sitter nu på jobbet. Det är ganska lugnt, fast egentligen har jag massa grejer att göra. Orkar inte riktigt ta tag i det. Men måste göra det nu. Blä... Längtar hem till min varma säng! Har fått ett nytt recept av Åsa på jobbet som jag vill prova så fort som möjligt. Det låter riktigt gott! Jag är inte så himla bra på att laga mat, så jag behöver all hjälp jag kan få. Får bli imorgon! :)

Hörs sen!

Ny vecka - nya tag

God morgon!
Återigen en ny arbetsvecka. Känns som att denna rundgång håller på i oändlighet. Vilket det också kommer att göra långt efter att jag slutat skriva här. Hmm..

Nu sitter jag vid köksbordet och äter frukost. Äter torra mackor och dricker juice. Juicen är god men inte mackorna. Jag vill egentligen ha donkens mctoast. Dom är så himla goda! Tröttnar aldrig!

Snart ska jag gå ut med Cindy, och sedan är det bara pallra sig iväg till jobbet. Jobbar sent hela veckan förutom på torsdag när jag slutar 17. Som att det skulle vara tidigt liksom. Imorgon och på onsdag ska jag jobba i Vällingby. *SUCK* Skitjobbigt att åka dit. Vet inte ens hur man åker dit. Vet inte vart Forex ligger. Ligger det i centrum? Eller inte? Åh vad jobbigt.. Aja, tur att det bara är två dagar!

Ha en bra dag! Hörs senare.. puss å kram!


To do

Veckans planer

- Måla klart
- Träna
- Party party (!!!!!)
- Jobba... boring

Inget mer som jag kan komma på nu..

Ska sova snart. God natt!

If I were a boy

I think I could understand

I swear I'd be a better man


Målat

Vad jag är duktig! Nu har jag målat halva vardagsrummet. Nu ska det torka lite innan jag ska måla igen. Den andra halvan får bli imorgon för jag orkar inte flytta soffan fram och tillbaka. Nu ska jag ta en promenad med Cindy och senare ska jag träffa Gamze. :)

Söndag

God morgon! Veckans vilodag har kommit. Jag har dock vilat färdigt. Jag sov tills jag vaknade av att jag var kissnödig, och efter jag varit på toaletten hade jag ingen lust att gå och lägga mig igen. Ska nog göra det i alla fall snart. Lambi ligger fortfarande och sover, och jag vill att vi ska äta frukost tillsammans för en gångs skull. Vi jobbar alltid olika tider, så enda gången vi kan göra det är på helgen. Hoppas bara han inte tänker sova hela bort hela eftermiddagen. Vi ska måla om vardagsrummet idag och det kommer ta sin lilla tid. Sen har jag lust att åka iväg nånstans och gå på en långpromenad med Cindy eller åka till Ikea. Vi är i stort behov av glas!

Igår blev inte riktigt som planerat. Lambi kom hem vid 7, då bytte vi om och åkte till stan. Vi åkte inte till Dolce Vita som bestämt utan vi åkte runt i ca 1,5 timme för att leta efter en annan restaurang som vi ändå aldrig hittade. Vi gick dock till en annan restaurang som var mysig med god mat så det blev bra ändå. :) Vi hade missat 9 bion och när vi ätit klart runt tio åkte vi för att se om det fanns nån film, men nästa film skulle börja 23,30 så vi åkte hem. Satte på en film på datorn men den var så dålig så jag somnade.

Ha en bra dag


Jag har listat ut mitt problem

Äntligen! Nu har jag förstått varför jag blir sur ibland. Jag har alltid så jävla höga förväntningar, och när det inte blir som jag förväntat mig blir jag så jävla besviken att jag blir ledsen eller sur. Från och med nu ska jag försöka sluta ha så höga förväntningar, så slipper man bli besviken. Eller inte ha några förväntningar alls.. Då blir allting bara positiva överraskningar! :) Fast går det att låta bli att ha krav och förväntningar på folk omkring en? Aja, det lär väl märkas..

Väntar med spänning

Jag har gjort massor med grejer. Sovit, badat, plockat all disk som stod överallt i lägenheten, shoppat lite och ätit en chicken burger från donken. Nu väntar jag på Lambi. Får se när han kommer.. Vi har bokat bord kl 7, hoppas vi hinner.. Det gör vi nog. :)

Ha en trevlig alla hjärtans!

Alla hjärtans dag <3

Idag är det alla hjärtans dag! Så passa på att vara extra snälla och kärleksfulla mot era nära och kära. Det ska jag försöka vara! :) Min lillebror är så gullig. Han sa att han ska köpa nåt till mig för att det är alla hjärtans. Det behöver du inte sa jag. Men det är tanken som räknas. Världens bästa lillebror <3

Kom just hem från stallet! JA, stallet! Underbart att känna hästlukt igen. Och att lukta som en häst för den delen! Gud vad jag saknar hästarna, stallet, landet, skogen och även Anja. Vi red ut på en ganska lång tur. Jag red min älskling Sune. Han är fyra år nu och det var jag som red in honom när han var tre(superstolt). Det var jättekul att rida honom igen! Han är precis som sin mor Sweetis (för er som inte vet, min förra häst) i psyket. Samma temperament. Helt underbar häst! :) Åh vad jag längtar tillbaka!

Nu ska jag äta frukost. Det blir äggmackor med kaviar och kaffe. Mmmmmm vad gott! :)

Ikväll ska jag och Lambi förresten till en restaurang som heter Dolce Vita, sen blir det bio. Får se vilken film, förhoppningsvis Austraila. Andra tips?

En timme kvar

Sen är det helg! :)

Nu längtar jag hem till en film, mys i soffan med min älskling och en chipspåse! :)

Svarta kvinnor stöder Obama

Läste Katrin Zytomierskas blogg idag och var tvungen att kopiera:
Idag rakar alla svarta kvinnor i USA sig mellan benen för att visa sin uppskattning för president Barack Obama med budskapet "Read my lips: No more Bush!"

Fredag den 13:e

Idag är det otursdagen, nämligen fredag den trettonde. Enligt skrock är denna dag otursföljd. På många hotell finns inget rum med nummer 13, samma sak med flygstolar. Jag tror till viss del på skrock, men just denna dag är lite speciell för mig. Jag har nämligen alltid haft tur på otursdagen. Jag undrar vad som ska hända mig idag. :) Fast jag har i och för sig haft ganska mycket tur jämt. Jag har ju världens bästa kompisar, finaste pojkvännen, bästa vovven och bästa allt! <3

Hoppas att alla ni som är otursföljda denna dag, kommer undan oturen!

Ha en bra dag!

At work

Nu är jag på jobbet. Det är väldigt lugnt, precis som det varit den senaste månaden. Men det är ganska skönt. Jag börjar trivas ganska bra på min arbetsplats, men samtidigt längtar jag efter ett nytt jobb med andra arbetstider. Skulle så gärna vilja sluta tidigare. Då skulle jag kunna rida fler gånger i veckan än nu. Nu blir det liksom bara på helgerna, och knappt det. Åh vad jag längtar efter hästlukten! Snart snart snart.. På lördag rättare sagt. :)

Igår träffade jag ju Nati och Gamze. Det var riktigt kul och vi hade som vanligt massor att skvallra om. :D Jag har världens bästa kompisar! Det är jag så tacksam för! <3

8 månader älskling

Idag har jag och Lambi varit ihop i 8 månader. Tiden går fort när man har roligt!

Jag älskar honom för att ingen kan få mig att skratta som honom. Jag vet inte om det beror på att hans skämt är otroligt roliga eller för att jag är löjligt kär, haha! Det bästa jag vet är att sova i hans armar och jag hatar att sova utan honom. Jag älskar att hur bråttom han än har till jobbet på morgonen, pussar han mig alltid innan han går. Han är en nörd som spelar cs, men det är lite av hans charm.  :) Jag hoppas att det blir många många fler månader älskling. Jag älskar dig. <3


I hate this part right here

Är på jobbet. Har käkat och sitter nu i kassan och tråkar. Blev sushi/mongolisk buffe, men hade inte så stor matlust, så åt bara lite. Hade en liten diskussion under natten som inte slutade så bra. Längtar hem nu. Ska träffa Nati och Gamze idag. :) Vi ska träna och sen fika hemma hos mig. :)

Våren kom nu

Åh vad jag längtar efter sol och ljus. Man blir deprimerad av detta ständiga mörker. Har haft en hyfad dag på jobbet idag. Ganska lugnt, men ändå nåt att göra hela tiden.

Jag och Lambi kanske ska på bio ikväll. Kanske piggar upp lite! :)

Sur

Asså vissa människor måste bara lära sig släppa taget! Ååååhh....

Jag ska dra till jobbet. Hörs!

Guten nacht

Nu skriver jag igen, fast jag sa att jag skulle sova. Vi har varit och handlat, sladdat i Lambis bil som äntligen är lagad, ätit nudlar (orkade inte laga nåt :D) och nu ligger jag i sängen och ska snart kolla på tv. Måste nörda mig lite vid datorn först.

Imorgon jobbar jag till 17. Kommer hem runt 18 och ska bara käka och sen ta det lugnt hela kvällen. Kolla på film eller tv med Lambi. Mysigt! På onsdag ska jag träffa Gamze och Nati. Det var minst 2 veckor sen jag träffade Nati så det ska bli kul! Massor att prata om! Innan vi träffas ska jag träna också. :) Fredag blir hemmamys och lördag blir det middag och bio med älskling. Förhoppningsvis ska jag hinna med lite ridning i helgen också! :D Senast jag red var innan Thailand. Guuuuud som jag längtar efter hästarna!


Anton och Sune i somras <3

Lång dag

Oooooj vad trött jag har varit på jobbet idag. Speciellt runt lunch. Vi hade massor att göra hela dagen så det var ju skönt. Annars hade jag nog somnat där bakom kassan. Till lunch åt jag thaikyckling med nudlar och grönsaker för omväxlings skull annars blir det ganska mycket donken. Det är ju gott, mättande och billigt! :D

Nu ska vi åka och handla. Sen ska jag äta och sova. Är så trött.. God natt!

Strålande sol och ny arbetsvecka

Solen lyser som aldrig förr ute. Fan vad jag skulle vilja vara ledig idag! Vaknade för en stund sen. Ska snart ta en dusch, äta frulle och sen dra till jobbet.

Bloggen har blivit lidande eftersom jag haft besök från Finland. Det var förstås jättetrevligt att träffa min faster.

Hörs sen!


Inte som planerat

Fredagskvällen blev inte lugn och skön som planerat. Lambi hade andra planer. Vi skulle bogsera hans bil från handen till Segeltorp. Lättare sagt än gjort. Allt som kunde gå fel, gick mycket riktigt fel. Bilen startade inte, hade inga startkablar, inga verktyg, vart är batteriet? vart är andra batteriet? dragkrok? dragögla? glömt nycklar and so on. Vi började ca 20,30 och var hemma runt 3 på natten. Fy fan... Vi hade annars tänkt få dit bilen så att vi var hemma vid 23 senast, men ödet ville annorlunda. Usch.... Aja nu är det gjort i alla fall. Idag ska Lambi och Christian byta diffen på bilen så att den äntligen ska fungera. Hoppas det går bra..

Min faster kommer hit från Finland idag. Jag har nu på morgonen varit och öppnat på jobbet för några ovana skulle öppna och de behövde hjälp. Sen åkte jag till Ica maxi handlade lite grejer och nu är jag hemma. Ska snart äta frulle och duscha sen ska vi hämta Merja (faster). Det blir lite lunch hos mig och så får hon se hur jag bor. Senare blir det middag hos mamma och pappa. Då ska Lambi få träffa Merja första gången. Nu måste jag sätta lite fart. Hörs senare kanske.. Annars, trevlig helg!


Boring

Är fortfarande på jobbet. Boring. Boring. Boring. Vi stänger om drygt en halvtimme. Jag längtar hem. Ska gå en promenad med Cindy, och sen lägga mig i soffan, kolla på Lets dance och dricka cola. Åååh vad skönt! :) Kanske mysa lite med Lambi om han är hemma. :)

Snart. Snart. Snart.

Bloggar från jobbet

För första gången!

Alla sidor som inte är jobbrelaterade har tidigare varit spärrade. Av någon anledning går det nu att gå in på vilken sida som helst! Till allas lycka! :)

Jag blev precis klar med bokföringen och ska snart gå på lunch. Det blir donken idag. Det var ju faktiskt ett tag sen.

Glömde berätta hur det var hos Susanne igår. Hon har ju som sagt flyttat, och bor nu i Hornstull. Jag har aldrig velat bo i stan, men nu blev jag faktiskt lite avis. Fan vad skönt att bo så nära jobbet, och nära till allt för den delen. Får se vad som händer i framtiden! :) Lägenheten var för övrigt jättefin. Riktigt högt i tak och jättemysig!

Hörs sen!

Satan i gatan

Asså det snöar som in i helvete! Det bara snöar och snöar, utan ände. Jag kommer alltså se ut som en snögubbe när jag kommer fram till jobbet. Jag önskar lite grann att jag var mer som en snögubbe. Kall. Att jag inte var så känslig och brydde mig om allt hela tiden. Det är jobbigt.

Ute faller snön

Man skulle kunna tro att det är jul på g igen! Det snöar som in i norden! Det är faktiskt ganska mysigt. Jag har precis kommit hem från jobbet. Har haft en skön dag. Jobbade bara 10-15. Sånna dagar skulle man ha varje dag. Underbart!

Snart ska jag laga lite mat till mig och Lambi, sen ska jag åka till Susanne. Hon har flyttat till en ny lägenhet nyligen, så det ska bli kul att se. Hon har ännu inte varit hos mig i min nya, men det får bli en annan gång, när vi hunnit måla om och fixat lite mer.

Nu ska jag kolla på Fresh prince innan jag börjar med maten. :)

God morgon

Jag skulle vara ledig idag, men erbjöd mig att jobba eftersom jag ska vara ledig på lördag. Så snart drar jag till jobbet. Kom hem runt 23 igår eftersom vi hade möte på jobbet som drog ut på tiden. Vi hade mycket att prata om och det känns faktiskt riktigt bra med min nya chef. Helst vill jag ju själv vara chef förstås! :P

Vet inte riktigt hur länge jag kommer jobba idag, men gissar att det blir till runt 3-4. Sen ska jag träffa Susanne! Ska bli roligt!

Hörs sen!

Jag är utmanad

Glömde nästan bort att jag blivit utmanad...?

Jag blev utmanad av Thessie-
http://thessigathess.blogg.se

Regler:
1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Utmana fyra personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, sà att de vet om utmaningen


KÄNN ER UTMANADE:

1.  Jennyfer - http://dajen.blogg.se

Eftersom jag bara känner en som bloggar så utmanar jag bara en. Haha!

7 SANNINGAR OM MIG:
- Jag äter inte köttbullar
- Ibland vill jag rymma härifrån
- Jag har världens bästa kompisar i hela världen
- Ja, jag erkänner, jag läser Blondinbellas blogg varje dag
- Ibland vill jag kasta min pojkväns dator genom fönsret
- Jag tror på karma, what goes around comes around
- Jag tror på Gud

Onsdag och ledig

Idag är jag ledig. Eller typ i alla fall. Jag ska nämligen på möte ikväll. Men det är ok, vi blir bjudna på sushi. :)

Snart ska jag käka frulle sen ska jag och Gamze till Sats och träna och basta! Jättemysigt ska det bli! Imorgon ska jag träffa Susanne som jag inte har träffat evigheters evighet. Nä men det kan nog vara nästan ett halv års sen i alla fall. Gud vad sjukt egentligen. När vi var mindre var vi oskiljaktiga. Lekte varje dag från morgon till kväll. Sjukt hur tiden och omständigheterna kan få människor att glida isär. Men på nåt sätt hittar man tillbaka till varandra ändå. Som jag och Jess tex. Vi var som systrar under hela vår uppväxt. Bodde tillsammans tom under en tid. Sen när vi var runt 14 år slutade vi umgås helt. Det skyller jag på Jess dåvarande pojkvän. Hon hade aldrig tid att vara med sin älskade kusin. Det fanns alltid nån undadflykt. När de sen gjorde slut, och jag behövde en rumskamrat, då flyttade hon in till mig och vi blev de vänner vi alltid varit. Och så har det varit nu det senaste året. Skönt att få tillbaka min storasyster! :)

Nu ska jag käka! Ha en bra dag!

Shit happens

Igår blev Anjas hund överkörd av tåget. Faaan vilken tradgedi.. Är så himla ledsen för hennes skull. Tänker på dig Anja..

Cindy min prinsessa, älskar dig!



Peppe och Cindy när det begav sig -2008


 


Sexy love



She makes the hairs on the back of my neck stand up
Just one touch
And I errupt like a volcano and cover her with my love
Babygirl you make me say
And I just can't think
of anything else I'd rather do
Than to hear you sing
sing my name the way you do
When we do our thing
when we do the things we do
Babygirl you make me say

Sexy love girl the things you do
Keep me sprung, keep running back to you
Oh I love making love to you
Babygirl you know you're my sexy love

Ny arbetsvecka

Fyy vad tråkigt.. Nu har den nya arbetsveckan börjat. Boring! Har haft en ganska seg dag på jobbet idag. Började 11 och slutade 19.15. Hatar att sluta sent. Eller jag är i alla fall glad att jag inte slutar halv 10 längre. :) Men helst av allt skulle jag vilja ha ett jobb som var 8-16 varje dag och ledig alla helger och röda dagar. Gud vad skönt!

Nu är jag hungrig. Lambi ska åka och handla snart och vi ska äta lax med potatis. Han sitter och spelar så vi får väl se om han åker idag eller imorgon. Haha!

I dont wanna miss a thing

Som Aerosmith sjunger..

För några dagar sedan fick jag reda på att en bekant till min bästa kompis har en tumör. Man vet ännu inte om det är en godartad eller inte. Om det är en ond sort, så kommer han att dö. Fan vad hemskt. Hoppas att allt går bra.

- Hellre ångra det man gjort, än ångra det man aldrig gjorde.

- Lev varje dag som att det vore din sista. För du vet aldrig när det blir.

Längtar efter skogen

Jag kollade nyss in en blogg om en tjej som bor i ett hus ute i skogen. Och jag blev så nostalgisk, för det hon beskrev påminner så mycket om när jag var mindre. Jag älskade att åka hem till min farmor och farfar på somrarna (där mina föräldrar bor nu). Huset ligger precis bredvid skogen och jag älskade att leka där. Gud vad jag längtar efter naturen. Att bara gå där och känna dofterna och höra ljuden. Åh vad jag längtar. När jag var mindre var min dröm att jag blev stor skulle jag flytta till ett hus vid skogen och ha ett eget stall med hästar. Delvis vill jag det fortfarande. Det är bara det att nu har jag insett hur mycket jobb det är med eget stall. Men det kan det vara värt. Om min man (förhoppningsvis Lambi hihi) delar mina önskningar så blir det nog inte så jobbigt.





Nu längtar jag till sommaren!!!! Det ska bli så härligt! :)

Ibland bara älskar jag livet. Idag är en sån dag. :) Jag älskar såna här dagar!

Söndag

God morgon!
Jag är redan vaken. Vaknade för en halvtimme sen. Ska strax göra frukost och kolla på film. Det blev Vingar av glas igår. Den är så himla bra. Skratten och gråten avlöser varandra. Älskar den! :) Senare på kvällen kollade jag och Lambi på Seven pounds med Will Smith. Den var ju super bra! Jag snyftade så gott som hela tiden. Rekommenderas!

Idag ska jag förhoppningsvis träffa Jess! Om hon har tid vill säga.. Hon åker ju som sagt imorgon och vill ju säga hejdå till henne. Kommer sakna henne jätte mycket! Hon är lite som en dagbok och psykolog för mig. Pratar om allt och löser problem.
Jag ska också träna med Gamze! :) Hon slutar jobbet klockan halv 4 och då ska vi träna.
Jag skulle vilja åka till mamma och pappa också, men det hinns nog inte med idag. Vill ju slappa lite nu på förmiddagen. Ska ju trots allt träna sen. :P

RSS 2.0