Helgen är slut :(

Har haft en suuuuuuuper helg!! :)

Fredagen började med en sovmorgon. Sen åkte jag till stallet och fixade lite där. Sen träffade jag min älskling Gamze och vi köpte kaffe och drog till Rudan och satt där i solen. Supermysigt! På kvällen blev det utgång med Johanna. Vi hade sååååååååååå kul! :) En drink för mycket kanske men vi överlevde. Hihi!

Idag har jag varit i stallet. Ridit unghästarna och mockat. Gick bra! :) Sen fikade jag med en kompis och Cindy. Mysigt! :D

Snart börjar ännu en arbetsvecka.. Trevlig kväll!

Its been the longest winter.. but spring has finally arrived :D:D:D

Det verkar som att solen är för att stanna!!!! :D ihihih jag är ju som sagt ledig hela helgen så jag hoppas verkligen att solen stannar vid min sida under de närmsta dagarna!

Snart ska jag åka till stallet och rida lite. Sen ska jag och Gamze dra till Rudan och sola och fika. Mysigt värre! Ikväll blir det dock utgång.. Ska bli roligt!! Var ett tag sen känns det som..
Imorgon står det ridning på schemat och eventuellt ikea. Jag insåg igår att det säkert är proppat på ikea eftersom det är löning idag. Får se om det blir denna helg eller nästa. Senare på kvällen blir det förmodligen utgång med David.
Söndag blir ganska lugn. Ska till stallet förstås sen fika i stan med en kollega. Eventuellt ett besök hos mamma och pappa. Om dom inte ska på fotboll som vanligt! Har också lovat brorsan ett par skor kom jag på nu. Får se om jag hittar några snygga!

Nu väntar lite städning och sedan stallet.

Ha en trevlig helg för det ska jag!!!!!!!!!!! :D

INFORMERAR

Idag är det internationella Kiss-a-swede-day!!!!!!

Bara så ni vet..


image2

Underbar dag

Hej alla glada :)

Idag är en uuuuunderbar dag! Solen skiner och det är varmt ute. Det har varit fantastiskt bra väder hela veckan. Lovely! :D Synd bara att jag ska åka och jobba snart. Men jag fick en liten skymt av solen när jag var i stallet imorse. :)

Idag har jag äntligen hoppat med Sweetis. Det var lågt och hon skötte sig super bra. I vanliga fall när vi inte har hoppat på länge brukar hon bara rusa mot hindrena, men hon tog det lugnt i den takten jag bestämde. Nöjd! :)

Jag är ledig hela helgen från och med imorgon. Ska bli så skönt! Allt slit börjar äntligen löna sig. Ska ut med Johanna imorgon och för övrigt blir det bla massa ridning och en sväng till Ikea. Som man säger: Efter regn kommer solsken. Livet är underbart!!!!

Nu ska jag äta frukost och kolla på sista biten av "Våra bästa år".

Ha en super dag!!!!! :)

Bankutbildning

Idag har jag varit på bankproduktsutbildning. Ca 9 timmar. Guuuuuuud vad långtråkigt. Från början var det ganska intressant, men efter någon timme tröttnade man. Så glad att inte gå i skolan längre! Thank god!

Nu ska jag dra till stallet, sen ska jag träffa mina kära vänner Gamze å Nati :).

KRAMIS

Day off

Idag har jag varit ledig! Var dock uppe tidigt för att åka till stallet. Red Paddel och Sweetis. Gick bra, red i skogen med båda två. Cindy följde med när jag red med Sweetis och hon var riktigt busig. Sprang sina egna vägar och lyssnade inte alls när jag ropade. Men hon kom till slut i alla fall. Haha!
Efter stallet åkte jag hem och sov några timmar. Sååååå skönt och välförtjänat! Sen åkte jag med Cindy, Jess och Migge till Gålö havsbad och solade och fikade lite. Det var jättemysigt men skit kallt. Stannade kanske en och en halv timme. Sen blev det för kallt så vi drog. Jag åkte hem till mamma käkade och hoppade på studsmatta. Love it! :D

Nu sitter jag här och ska snart gå och städa. Har redan börjat lite men var tvungen att ta en paus. :P

På återseende!

He's got fluid

Just nu kollar jag på Scrubs. Dom är såååååå sjukt roliga och helt störda! HAHA! Kan inte gå och lägga mig förrän jag kollat på båda avsnitten. Spelar ingen roll om jag ska upp tidigt.. Måste kolla!

Idag har jag varit i stallet och jobbat som vanligt. Gick bra på jobbet. Fick fem konton! WOHO! :D Däremot gick merfösäljningen mindre bra. Men det får någon annan stå för. :P

Nä nu är det läggdags.. God natt

Jobba, jobba och återigen jobba!

Idag har jag jobbat! Skulle egentligen vara ledig imorgon och på tisdag men har varit snäll och bytt pass med några som vill vara lediga de dagarna. Fast det gynnar mig också. :) Jag får vara ledig fre-mån nästa vecka! FYRA DAGAR I RAD! WOHO! :D Känns finfint! Hihi!

Imorse var jag i stallet som vanligt. Som jag nämnde i gårdagens inlägg skulle jag hoppa idag, men eftersom Sweetis var svullen i bakbenen igen så fick vi hoppa över det. Mycket tråkigt. Jag tror att de svullna benen beror på longeringen. Så det blir ingen mer longering tråkigt nog.. Men hoppningen blir av senare i veckan i alla fall! :)

Nu kollar jag på Pretty woman och ska snart gå och lägga mig. God natt!

God kväll

Nu är jag så trött och sitter ändå här och skriver.. Det var ju flera dagar sedan så det är väl dags att uppdatera.

Imorse var jag och Cindy i stallet. Var trött som fan och kände mig typ yr när jag red runt i paddocken och gjorde ingen nytta. Sweetis blev dock lite svettig. Imorgon är det hoppning som gäller! Var så längesedan! LÄNGTAR LÄNGTAR! :)

Efter stallet åkte vi hem och sov (jag och Cindy) ca två timmar. Såååååååå skönt och välbehövligt! Sen var det bara åka till jobbet. Där var det fullt ös från att jag kom tills vi stängde. Det är skönt när det är mycket att göra, annars går tiden sakta. Jag lurade dock någon stackare på 3 kr. Haha! Inte meningen...

Nu ska jag gå och sova så jag kan vara pigg inför hoppningen imorgon!

SOV GOTT!

Solen skiner och fåglarna kvittrar

Idag är ännu en underbar dag! :)

Har varit och handlat lite mat och nya pumps till jobbet. Ska snart åka till stallet och rida i vårsolen. Så mysigt!!!

Måste bara berätta att maten som jag lagade igår blev såååååååå himla god!! Det tyckte Jess också. Fast det blev nudlar i stället för pasta. Mycket godare!

Nu ska jag dra till stallet. Ha en underbar dag alla (tre) läsare!!

Toppen dag!

Hej alla glada!
Dagen har varit toppen! Vet inte varför riktigt. Har haft världens sämsta pass på jobbet (9-18), haft många jobbiga kunder och inte speciellt mycket i merförsäljning. Dessutom kommit hem sent, stressat till stallet och sedan hem för att laga mat. Men har varit på så himla bra humör idag! Kanske är solen som gör att vårkänslorna börjar komma fram..UNDERBART! :)

Nu ska jag laga mat. Försöka i alla fall. Kyckling (för ovanlighetens skull.. not), wokgrönsaker och pasta. Hoppas det blir gott. Annars får jag hitta på något annat!
Sen har Sex and the city börjat igen!! Ett av mina favvo program! Och Jess ska sova hemma! Kan det bli bättre?!

KRAMAR


Blondinbella suger



Måste bara ha med den här videon. Är för skön!! Blondinbella, släng dig i väggen!

Another day another drama

Kryssningen var kanon! Vi hade super kul! Synd bara att alla var så tråkiga och drog hem direkt efteråt.. Men men.. Alla var skitfulla och skitglada. Stämningen var på topp och kunde inte bli bättre. Dansade mycket med chefen och trodde jag skulle få löneförhöjning men han sa nej till min stora förvåning. Nej, skoja bara, men det var förmodligen sista kryssningen med Statoil-gänget så måste passa på att ta en extra svängom med bossen. Han har trots allt varit suuuuuuuuper! Alltid med ett leende på läpparna och roliga kommentarer. Bäst!




Annars var helgen rätt skön. Var ju ledig! Har ridit en hel del och träffat mina bästa vänner. Alltid lika mysigt! Snacka skit och äta gott. Kyckling, potatissallad, fetaost, avocado och fruktsallad med vanilj yoghurt blev det. Det var sååå himla gott! Hihi!
Nu måste jag kolla på Desperate housewives som har premiär för säsongen.
Ha det!

Första dagen

Idag är det första gången jag skriver i min s k blogg. Den kommer bli läst av sååååååå många.. not.
Haha!

Välkomna!

Idag har jag varit i stallet på morgonen precis som jag brukar. Red Sune och sen Sweetis och båda gick super. Speciellt Sweetis. :) Hon var helt svettig när vi var färdiga och jag var super nöjd! Hihi!
Sen var det bara hem och duscha för att dra till jobbet. Nu har vi en kampanj på jobbet där man måste öppna minst ett spara eller löne konto per pass. Hittills har jag lyckats men man har en stor press på sig tills man fått första kontot!

Imorgon är det kryssning med gamla jobbet (Statoil) och det ska bli jättekul! :) Hihi! Mer update imorgon eller på lördag.

Ha en super helg! PUSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0